WEBLOG

Maak kennis met Dagmar

Sinds juni maakt Dagmar deel uit van het iXL team en heeft ze de vacature 'Office assistent' vervuld. Omdat ze ook veel contact zal hebben met onze relaties, hierbij een korte kennismaking met onze nieuwe aanwinst!

Wie ben je?

Ik ben Dagmar van Beek, 42 jaar, woonachtig in Barneveld en sinds 1 juni werkzaam bij iXL.

Vertel eens wat over je job bij iXL

Office manager, secretaresse, assistent, duizendpoot, spin in het web, het is maar net hoe je het noemen wilt. Met ruim 17 jaar werkervaring als financieel medewerkster en office manager ga ik geen uitdaging uit de weg en neem ik graag op een efficiënte wijze werk uit handen om hiermee de werkdruk bij mijn collega's verlagen. Of het nu gaat om het een mailing verzorgen, de voorraad op peil houden, relaties ontvangen of de financiële administratie. 

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, luister ik graag naar muziek, verslind ik Scandinavische thrillers, haak verslaafd en meerdere malen per week te vinden op mijn yoga mat. 

Door: Robert, op: 20-07-2017