WordPress VPS

Welk management & SLA past bij jouw organisatie?

Ons Management & SLA brons is ideal voor organisaties die de dagelijkse werkzaamheden aan hun online dienstverlening willen uitbesteden! Heb je wat hogere eisen, bijvoorbeeld dat onderhoud uitsluitend ’s avonds uitgevoerd moet worden? Dan is SLA Silver het meest geschikt.

Wanneer je op zoek bent naar de kortste reactietijden en hoogst haalbare performance en uptime, dan is SLA Gold geschikt. Uiteraard staan wij voor je klaar om je te adviseren.

 

De allerbeste support van Nederland

Altijd bereikbaar

  • Klanttevredenheid 9,9
  • Deskundige klantenservice
  • Ook ‘s avonds en in het weekend (conform SLA)

 

SLA Brons

SLA Zilver

SLA Goud

49

89

159

Management

 

 

 

Backups

Dagelijks

2x per dag

2x per dag

Proactieve monitoring

24/7

24/7

24/7

Updates & controles

Maandelijks

Maandelijks

Maandelijks

Update rapportages

Maandelijks

Maandelijks

Maandelijks

Service Level Agreement

 

 

 

Responstijd

3 uur

2 uur

1 uur

Onderhoud & werkzaamheden i

Tijdens kantooruren

‘s Avonds

‘s Avonds

Beschikbaarheid

24/7

24/7

24/7

Systeembeheer uren

30 min

1 uur

2 uur

Hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wat is een Wordpress Cloud VPS?

Bij een WordPress Cloud VPS krijg je een geisoleerde omgeving die geoptimaliseerd is voor WordPress en door ons wordt gemanaged zodat jij 100% ontzorgt wordt!

Kan ik mijn WordPress VPS upgraden?

Ja, je kunt op ieder moment je VPS upgraden met storage, CPU cores en intern geheugen! Neem hiervoor contact met ons op.

Wat maakt Wordpress hosting zo snel?

De Wordpress servers zijn volledig ingericht om Wordpress te draaien. Er worden zeer weinig gebruikers geplaatst waardoor optimale snelheid blijvend kan worden gegarandeerd. De statische files worden gecached door NGINX / varnish die als reverse proxy draait. Daarnaast wordt de cache van Magento in het geheugen geladen en is MYSQL zo ver als mogelijk geoptimaliseerd.

Hoe snel is mijn VPS online?

Een managed Cloud VPS wordt doorgaans binnen één werkdag opgeleverd! Aangezien er veel zaken zijn die ingesteld moeten worden (Denk aan monitoring, backups e.d.) is het bij managed diensten niet mogelijk die instant te leveren!

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kun je met de meest gebruikte betaalmethoden betalen. Wij maken gebruik van iDeal, bankoverschrijving, automatische incasso, Paypal en creditcard.

Wat is het verschil met shared WordPress hosting?

Bij shared hosting draai je samen met andere klanten op een ´shared´ omgeving. Bij een Cloud VPS heb je garantie dat je geisoleerd staat, daarbij haal je bij een Cloud VPS ook hogere snelheden en heb je meer garanties!