Domeinnamen

Voor een professionele uitstraling op het internet is de keuze van een domeinnaam en de extensie van groot belang. Wij ondersteunen en registeren alle domein extensies bijvoorbeeld populaire extensies zoals .NL, .COM of .EU. Daarnaast ondersteunen wij ook domein extensies die gericht zijn op generieke extensies zoals .SHOP of .SCHOOL.

Wij beschikken over een redundante DNS server infrastructuur verspreid over meerdere datacenters in Nederland. Door deze opstelling leveren wij een hoge beschikbaarheid met een minimale latency en via de mijn omgeving van iXL zijn alle geregistreerde domeinnamen eenvoudig te beheren.

 • Optimale beveiliging

  Alle .NL domeinen die bij ons geregistreerd worden zijn automatisch voorzien van DNSSEC beveiliging.

 • Redundante DNS servers

  Wij beschikken over een redundante DNS server infrastructuur verspreid over meerdere datacenters in Nederland.

 • Eenvoudig beheer

  Via de mijn omgeving van iXL zijn alle geregistreerde domeinnamen eenvoudig te beheren.

Populaire domein extensies

.NL Domein.COM Domein.EU Domein
Looptijd1 jaar1 jaar1 jaar
Per jaar / excl. BTW€ 8,00€ 13,00€ 13,00

Domeinnaam bezet?

Neem dan contact met ons op! Vaak zijn er mogelijkheden of alternatieven om een gewenste domeinnaam alsnog te verkrijgen

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.