Goedkopere Managed Hosting

Geen fan van onverwachte kosten? Ontdek onze managed hosting oplossingen, waarmee je tot 40% kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Gesprek inplannen

Wij realiseren kostenbesparingen

Ons Cloudplatform maakt gebruik van de Performance VPS-infrastructuur van ons zusterbedrijf TransIP. Door over te stappen van een VMware-gebaseerd Cloudplatform, kun je doorgaans tot wel 100% besparen op infrastructuurkosten, zonder in te leveren op prestaties. Dankzij onze geoptimaliseerde servers en automatisering zorgen we voor optimale prestaties en kostenbeheersing.

Onze aanpak

Wij zijn van mening dat betrouwbare managed hosting voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding in de hostingsector. We begrijpen dat jouw website van essentieel belang is voor jou. Onze managed hosting oplossingen zijn standaard voorzien van:

Gratis overstapservice

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over eventuele kosten wanneer je overstapt of migreert naar onze services.

Flexibele contracten

Onze managed hosting oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, met contracten die aanpasbaar zijn aan jouw behoeften en looptijden.

Maximale prestatie

Onze cloud platforms zijn gebaseerd op hoogwaardige Dell EMC hardware en bieden gegarandeerde prestaties en betrouwbaarheid.