Hosted Exchange

Onze Hosted Exchange oplossing is ingericht op basis van Microsoft Exchange. Het werken met Microsoft Exchange is erg eenvoudig en toegankelijk door middel van een standaard mailprogramma of via de handige Outlook web interface. Altijd en overal toegang tot e-mails, contactpersonen en gedeelde agenda met daarbij volledige synchronisatie naar telefoon, tablet of een ander smart device. Onze Hosted Exchange omgeving is voorzien van de meest complete set aan beveiliging zoals antivirus, antimalware, spamfiltering en DDoS bescherming. Daarnaast maken wij dagelijks een volledige back-up met een retentie (bewaartermijn) van 31 dagen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze hosted exchange oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • Flexibel en schaalbaar

  Hosted Exchange is een flexibele en schaalbare managed dienst die automatisch meegroeit met de gebruiker. Maandelijks kan er per gebruiker op- en afgeschaald worden.

 • Automatische back-ups

  Dagelijks maken wij een volledige back-up van de Hosted Exchange omgeving, waardoor het mogelijk is om verwijderde email berichten te herstellen. Wij hanteren hierbij een retentie (bewaartermijn) van 31 dagen.

 • Betrouwbaar platform in NL

  Onze Hosted Exchange omgevingen zijn volledig redundant uitgevoerd en staan in datacenters in Nederland (data blijft dus ook in Nederland!) die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

Hosted Exchange pakketten

BasicAdvancedProfessional
Opslagcapaciteit12,5 GB25 GB25 GB
Opslagcapaciteit archiefNeeNee25 GB
Back-up1x per dag (31 dagen retentie)1x per dag (31 dagen retentie)1x per dag (31 dagen retentie)
DDoS beschermingJaJaJa
AntivirusDetectie en verwijderingDetectie en verwijderingDetectie en verwijdering
AntimalwareJaJaJa
SpamfilterJaJaJa
ProtocollenIMAP, POP, SMTPS, MAPI, ActiveSync en ADSyncIMAP, POP, SMTPS, MAPI, ActiveSync en ADSyncIMAP, POP, SMTPS, MAPI, ActiveSync en ADSync
Beschikbaarheid99,99%99,99%99,99%
Support9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)
LooptijdMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaar
Per maand / excl. BTW€ 4,75€ 6,00€ 9,75

Reseller worden?

Wij bieden Hosted Exchange ook aan in de vorm van een reseller-model. ICT-dienstverleners kunnen hiermee deze dienst aanbieden onder eigen label. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.