HostingXS gaat verder als iXL Hosting.

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat betekent dit voor mijn overeenkomst met HostingXS?

Je hebt een overeenkomst gesloten met HostingXS BV. Deze BV is gefuseerd met iXL Hosting BV. Daardoor is de overeenkomst zonder wijziging geldig.

Domeinnamen bij iXL Hosting zijn soms voordeliger dan bij HostingXS. Bij de volgende verlenging profiteer je direct van dit voordeel. De kosten van servers en webhostingpakketten blijven hetzelfde.

Verandert de facturatie?

Facturen gaan verzonden worden vanuit een ander facturatieprogramma. Facturen gaan er dus anders uit zien. Ook kan het zijn dat het moment van factureren verandert.

Moet ik straks inloggen in een ander control panel?

Nee, het bekende HostingXS Control Panel blijft het panel waar je mee werkt. Gebruikersnaam en wachtwoord blijven hetzelfde.

Kan ik downtime verwachten tijdens de overzetting?

Nee, de overzetting is administratief. Technisch verandert er niets.

Wat is het specialisme van iXL Hosting?

iXL Hosting specialiseert zich in het managen van webservers op basis van het DirectAdmin control panel. Deze servers zijn bij uitstek geschikt voor het onderbrengen van tientallen tot enkele honderden websites en de bijbehorende e-mail. Dit soort servers worden vaak gebruikt door bijvoorbeeld mediabureaus.

Het team van HostingXS is gespecialiseerd in het bieden van maatwerk. We gaan in gesprek met de klant om samen tot een goed passende oplossing te komen.

Het vernieuwde iXL Hosting kan dus servers managen met zowel maatwerk als ook commerciële control panels als DirectAdmin.

Wie ga ik aan de lijn krijgen als ik bel?

Als je belt naar iXL Hosting en kiest voor support, dan krijg je het iXL support team aan de lijn. Dit team bestaat uit technische mensen die je inhoudelijk verder kunnen helpen met veel voorkomende vragen. Mochten ze je niet kunnen helpen dan verbinden ze je door met het team dat je al jarenlang kent.

Als je belt naar verkoop of administratie dan krijg je dezelfde mensen aan de lijn als altijd.

Veranderen de bedrijfsgegevens?

Ja. iXL Hosting B.V. heeft een ander KvK-nummer en BTW-nummer als HostingXS. Je kunt alle gegevens vinden op onze contactpagina. Per eind september 2021 is het kantoor in Nijmegen gesloten.