Zorgeloze verhuisservice

Uw site snel en zorgeloos verhuisd

Laat de verhuizing van uw website zorgeloos en snel door ons regelen

Hoe werkt onze verhuisservice?

Overweegt u uw website te verhuizen maar ziet u op tegen het migreren van uw mail, website files en andere zaken die bij een website migratie komen kijken?

iXL Hosting heeft voor u de oplossing; verhuis service. Wij migreren graag uw website(s) naar onze servers. U kunt de verhuizing eenvoudig in gang laten zetten door een mail te sturen naar support@ixlhosting.nl.

Toepassing op:
Aantal websites
Gemiddelde duur van migratie
Ons uurtarief
FTP vereist
DirectAdmin vereist
PHPMyAdmin vereist

Business hosting

1 website
1 uur
€80,- per uur
-20%

Magento hosting

1 website
2 uur
€80,- per uur
-20%

Servers

Gehele server
3 uur
€70,- per uur

Bij welke diensten kan ik gebruik maken van de verhuisservice?

Business webhosting
Magento webhosting
VPS'en en Dedicated servers
Hulp/Advies nodig?
Wij helpen je graag verder!
Bel ons

Verhuisservice FAQ

De meest gestelde vragen over de verhuisservice

 • Wat moet ik doen voor de verhuisservice?
  Maak een ticket aan na het bestellen van uw hosting. In dit ticket zet u de FTP gegevens, PHPMyAdmin gegevens en de eventuele login gegevens van het controlpanel van uw huidige / vorige hostingprovider. Bijvoorbeeld van DirectAdmin, cPanel of Plesk. Met deze gegevens kunnen wij aan de slag en wij houden u in het betreffende ticket op de hoogte van de voortgang.
 • Hoe lang duurt de verhuizing van mijn site?
  We streven ernaar verhuizingen binnen 3 werkdagen op te pakken. Over het algemeen voeren we migraties zelfs binnen 24 uur uit. Vanzelfsprekend geldt de verhuisservice enkel tijdens werktijden. Als u de migratie ‘s avonds of in het weekend uitgevoerd wilt hebben is dat mogelijk, echter tegen uurtarief.
 • Worden wijzigingen tijdens de testfase achteraf meegenomen?
  Nee, wij verhuizen éénmalig uw website data. Als wijzigingen daardoor achterblijven, kunt u deze zelf restoren of inzien bij de vorige provider. Natuurlijk mag u contact met ons opnemen voor aangepaste handelingen omtrent onze verhuisservice.
 • Valt samenvoegen van verschillende accounts onder deze service?
  Ja, ook dit kunnen we uit handen nemen. Heeft u verschillende pakketten bij verschillende hostingproviders? Dan is het wellicht handig deze samen te voegen. Dit kunnen we voor u verzorgen. Vooraf is echter lastig te calculeren hoe lang we daar mee bezig zullen zijn, dit is per situatie verschillend. Daarom staat op onze verhuisservice pagina hoeveel uur we besteden aan een migratie. Zodra we aan dat limiet komen, zal de rest op uurtarief gaan. Uiteraard kunnen we u van uw situatie een inschatting geven, neem hiervoor contact met ons op.