Nieuws

Nieuwsoverzicht

iXL hosting neemt eerste /21 in gebruik

Zoals u misschien al gelezen heeft op onze blog, zijn we al enige tijd bezig ons aan te sluiten bij RIPE NCC. Dit is de instantie die alle IP adressen beheert in Europa. Gelukkig waren we nog op tijd, dit kwartaal worden namelijk de laatste blokken van 2048 IP’s uitgegeven (/21). Vandaag is onze aanmelding voltooid en zijn we de trotse bezitter van 2048 nieuwe IP adressen waarvan vandaag de eerste 128 in gebruik worden genomen.

Alle huidige IP’s zullen in de toekomst worden vervangen door onze eigen IP’s. Één van de grootste voordelen hiervan is dat u daarna nooit meer hoeft te switchen van IP. Mochten wij verhuizen naar een ander datacenter, of binnen dit datacenter servers migreren dan kunnen we onze eigen IP’s behouden. Iets wat nu niet het geval is.

U wordt minimaal een maand voor aanvang van de IP migratie op de hoogte gebracht en wij ondersteunen u van begin tot eind met het in gebruik nemen van het nieuwe IP. Deze IP change zal rond oktober plaatsvinden.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@ixlhosting.nl. Telefonisch contact kan uiteraard ook via onze servicedesk: 0318 830207


Geplaatst op: 11 juni 2012

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting