Onderhoud en storingen

Overzicht

[Onderhoud - afgerond] Web03 update naar PHP 5.3

Tegenwoordig gebruiken bijna alle websites PHP. Belangrijk dus dat deze programmeertaal wordt ondersteund en up-to-date blijft. De versie die we op dit moment gebruiken is 5.2.x. Inmiddels wordt deze versie officieel niet meer ondersteund door de makers.

Om zeker te zijn dat we een veilige hosting oplossing bieden, zullen we de aankomende periode alle webservers voorzien van deze nieuwe PHP versie. Vandaag is web03 als eerste aan de beurt. Het onderhoud zal plaatsvinden tussen 20.00 en 21.00. Er wordt geen downtime verwacht.

Update (27-10 22.00)
Na een succesvolle update naar PHP 5.3 hebben we veel sites op de server nagelopen op hun werking. Helaas bleken veel sites, scripts en applicaties PHP 5.3 niet te ondersteunen en gaven foutmeldingen. Daarom hebben we direct besloten terug te schakelen naar PHP 5.2. Echter zijn wij ons er terdege van bewust dat klanten graag gebruik willen maken van PHP 5.3 omdat nieuwe systemen deze versie vereisen. Daarom gaan we dit weekend en begin volgende week hard aan de slag om PHP 5.3 werkend te krijgen naast PHP 5.2. Zo kunt u als klant zelf kiezen op welke PHP versie u wilt draaien. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Mochten er vragen zijn omtrent deze onderhouds aankondiging, neem gerust contact met ons op.
Telefoon: 0318 830207
E-mail: support@ixlhosting.nl


Geplaatst op: 27 oktober 2011

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting