Referenties en cases

Onze trots, onze klanten

Lees deze case

Lees deze case

Lees deze case

Referenties

Een greep uit de recensies van onze klanten

R. Kok,TelefoonAbonnement.nl Business webhosting

 

Wij maken nu bijna 2 jaar gebruik van iXL Hosting voor de hosting van onze prijsvergelijkers. Binnen de omgeving hebben wij de volledige vrijheid om de server naar wens in te richten. Daarnaast is de support uiterst behulpzaam bij eventuele vragen, en zijn de zeldzame issues erg snel opgelost.

Bron: ISPgids.com

J Havenaar, Huisfocus.nl  Business webhosting

De uptime, stabiliteit en snelheid van de server die wij huren van IXL hosting is prima, cruciaal natuurlijk wanneer je zaken op internet doet.

Maar wat mij als klant het meest aanspreekt is de mate van service en kennis die de medewerkers van IXL hosting bieden en hebben. Wanneer je bij IXL een vraag neerlegt of support nodig hebt wordt daar echt snel en, nog belangrijker, adequaat op gereageerd. Voor noodgevallen is er zelfs 24/7 support, ook voor deze 24/7 service geldt dat er iemand is die weet waar hij het over heeft.

De combinatie van de betrouwbare infrastructuur en topservice maakt IXL hosting voor mij echt een toppartij om mee samen te werken.
Bron: ISPgids.com

A. Roelsfema, Scriptoy Dedicated server & Virtual private servers

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een betrouwbare partij om de webhosting van mijn klanten te verzorgen. Aangezien het om mijn zakelijke relaties gaat is het voor mij van groot belang dat deze webhosting nagenoeg perfect is. Down-time of andere problemen zijn natuurlijk slecht voor het imago van mijn bedrijf.

Tot dus ver heb ik nog nooit problemen ondervonden en al mijn klanten zijn ook zeer tevreden. Het enige wat ik zelf nog moet doen is de facturatie en klantenservice, verder regelt iXL alles voor mij. Ik hoef maar te bellen of een berichtje te sturen en zij voeren eventuele technische procedures voor mij uit.

Ik kan iXL aanbevelen voor elk IT bedrijf dat opzoek is naar een betrouwbare webhosting partner. En onthoud goed, in deze markt is kwaliteit zoveel belangrijker dan kwantiteit!

Bron: ISPgids.com

P. van Haren, VH Digitaal Managed virtualisatie & domein reselling

iXL hosting is een prima webhoster, die ik zeker aanraad. Vragen worden zeer snel in behandeling genomen en een medewerker beantwoord de vragen zeer deskundig. iXL: kwaliteit, service, professioneel én persoonlijk!

Bron: ISPgids.com

R. de Jong, New Horizons Business webhosting & bSMTP

In alle aspecten van onze samenwerking heeft IXL Hosting mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.

Bron: ISPgids.com

A. van der Galiën, HNW Cloud VPS & reseller webhosting

Omdat ik mijn klanten doorverwijs naar iXL hosting (en zakelijk partner ben van iXL hosting ) heb ik veel met hun te maken. iXL hosting staat altijd klaar om ondersteuning te geven.

Als iXL hosting deze prijs/kwaliteits verhouding blijft hanteren blijf ik mijn (Webdesign) klanten graag doorverwijzen naar iXL hosting!

Bron: ISPgids.com

J. Wessels, Chaja DesignCloud VPS

Net overgestapt naar IXL en ik ben zeer content met de kwaliteit van hun dienstverlening.

Goede support! De Cloud VPS is geweldig snel, een hele verbetering t.o.v. mijn vorige host!

Het prijskaartje ligt wel hoger maar dat verdient zich weer terug als je eindelijk geen last meer hebt van storingen. Een betrouwbare host is een must voor mijn bedrijfsactiviteiten.

Bron: ISPgids.com

C. Verhoeven, CueDesign Reseller webhosting

In de zeer korte tijd dat CueDesign IT Solutions zaken doet met iXL Hosting zijn wij erg tevreden.

Nergens wordt zo snel en deskundig support geleverd als bij iXL Hosting.

Bron: ISPgids.com

S. Migchelbrink, 1001 Tuinhuisjes.nl Magento webhosting

Na jaren lang gestunt te hebben met verschillende hosting partijen had ik er genoeg van en wilde ik geen webshop meer die erg traag was en verschillende keren off-line was op de piek uren.

Na diverse bedrijven te hebben gesproken die de hosting kunnen verzorgen voor onze Magento webshop http://www.1001tuinhuisjes.nl (Verkoop van tuinhuizen en overkappingen) zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij iXL hosting.

Wij zijn erg tevreden over de snelheid van de webshop en ook heel belangrijk: Onze webshop blijft on-line staan.

Bron: ISPgids.com

L. van dongen, Van Dongen Online Magento hosting

Voor minder kosten dan ik maakte bij mijn vorige hoster krijg ik meer domeinnaam plekken, bandbreedte en opslag. Vragen worden direct behandeld en ze staan altijd voor me klaar! Ook de snelheid van de magento servers is iets waar ik buitengewoon tevreden over ben. Daarnaast is het super eenvoudig om een multistore installatie te onderhouden en kan je daar met het pakket wat ik nu heb maar liefst 10 winkels aan koppelen! Daarom raad ik iedere “magento-ondernemer” aan om de hosting bij IXL af te nemen! Geen zorgen en alle problemen worden binnen een dag opgelost. Dus niet meer dagenlang wachten op een reactie bij een probleem, maar direct geholpen worden en weer verder bouwen aan je winkel!

Bron: ISPgids.com

J. Monte, Otinga Executive search Business webhosting

Onlangs de website van de oude provider overgezet naar iXL hosting.

Alles perfect geregeld en binnen 2 uur website en emailadressen weer online zonder dataverlies.

Goede ondersteuning. Een aanrader.

Bron: ISPgids.com

R. van Rijswijk, IP Coaching Personal shared webhosting

Ik heb voor IXL gekozen vanwege de klantvriendelijke en innovatieve benadering en helpdesk waarmee ze professionele diensten laagdrempelig aanbieden.

Bron: ISPgids.com

J. Zijm, Artifex MediaCloud VPS & domeinregistratie

k ben een veeleisende klant omdat ik voor klanten van mij websites host en onderhoud. Ik heb hierdoor 5 reseller hosters getest en was het meest te spreken over IXL Hosting. Naast enorm goede support en goed geconfigureerde en snelle servers ben ik erg tevreden met de extra’s die geleverd worden. Installatron in meerdere talen, mail fallback eigen logo in het controlepaneel etc… dit zorgt voor een erg compleet pakket.

Inmiddels heb ik een vps die naar tevredenheid draait.

Uiteraard betaal ik nu wat meer dan bij een reseller pakket, wederom is de snelheid en support hierbij top.

Als dit zo blijft ben ik nog jaren een tevreden klant.

Bron: ISPgids.com

F. Moerland, Intall.nlCloud VPS

iXL geeft goed advies en ze helpen echt het juiste pakket te vinden. Hun website vind ik erg netjes en overzichtelijk. Er is veel informatie te vinden. Mocht je ergens toch niet uitkomen dan zijn ze prima te bereiken via telefoon, mail of live chat. Het is duidelijk dat ze service en klantvriendelijkheid belangrijk vinden. Hosting technisch gezien nog geen problemen ondervonden.

Bron: ISPgids.com

B. Meijer, Voorvandaag.nlCloud VPS

iXL is een zeer professionele hoster. Ze zijn klantvriendelijk, snel en kundig. Ik heb ook geen enkel moment het gevoel gehad dat ik als irritant of veeleisend werd ervaren. Ze staan continu voor je klaar en helpen je waar ze maar kunnen! Zeker een aanrader dus.

Bron: ISPgids.com

H. KeurPersonal shared webhosting

De positieve ervaring opgedaan met de ondersteuning van een zakelijke dienst bij iXL hosting waren redenen genoeg om ook voor mijn persoonlijke hosting de overstap te maken. Zeer aan te bevelen.

Bron: ISPgids.com

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting