Blokhutspecialist

“Klanten kunnen zelf hun eigen blokhut ontwerpen”

Sjoerd Migchelbrink

Eigenaar | Blokhutspecialist

“Wij worden door iXL volledig ontzorgd en hierdoor kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten.

Scrollen

Over Blokhutspecialist

DeBlokhut en tuinhuisspecialist staat voor kwaliteit, gemak en oneindig veel mogelijkheden in blokhutten, een tuinhuis, overkapping,houten garages,chalets,tuinhuisjes,houten carports of eentuinkantoor op maat. 

Hoe we hebben geholpen

Naast twee showrooms (in Capelle aan den IJsel en Zevenaar), beschikt de Blokhutspecialist over een webshop met daarin een 3D-configurator. Met de 3D-configurator kunnen klanten zelf hun eigen blokhut, tuinhuis, garage, schuur, overkapping of houten recreatiewoning ontwerpen. iXL zorgt er o.a voor dat de webshop evenals de 3D-configurator optimaal presteren.

 

 

Website Blokhutspecialist

Trots op onze samenwerking

Voor Blokhutspecialist nemen we een managed hosting pakket af bij iXL. Doordat wij over een managed hosting pakket beschikken en volledig ontzorgd worden in ons beheer en onderhoud kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten. Daarnaast zijn wij optimaal beveiligd met een geavanceerde set aan veiligheidsmaatregelen die er voor zorgen dat wij niet alleen zware workloads aankunnen, maar ons ook geen zorgen hoeven te maken over het managen van onze security.

Terug naar overzicht