Doelbewust

“We zorgen voor meer droomklanten voor onze klanten”

Vincent Doelman

Eigenaar | Doelbewust

“Kwaliteit en service leveren is onze belangrijkste kernwaarde. Vandaar dat iXL zo goed bij ons past.

Scrollen

Over Doelbewust

Bij Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal kun je terecht voor maatwerk websites, webshops en online marketing. Met een team van tien specialisten zorgen we voor meer droomklanten voor onze klanten.

Hoe we hebben geholpen

Vincent Doelman, eigenaar Doelbewust: ‘Kwaliteit en service leveren is onze belangrijkste kernwaarde. Vandaar dat iXL zo goed bij ons past. Want wil je kwaliteit leveren, dan horen daar leveranciers bij die dit ook als hoogste waarde hebben. Met meer dan 750 websites die wij hosten, is het van levensbelang dat alles altijd stabiel draait.’ 

Met Doelbewust Online Marketing bedienen wij al meer dan 15 jaar bedrijven die zichzelf willen profileren op het internet. Je kunt dus wel begrijpen dat aspecten zoals mailservers en webservers waarop onze websites draaien erg belangrijk zijn. Daarom hebben wij gekozen voor iXL.

 

Trots op onze samenwerking

Bij managed hosting besteden klanten zoals Doelbewust het gehele hostinggedeelte uit aan iXL. Zo hebben ze geen omkijken naar de techniek en kunnen ze zich focussen op hun core-business. iXL verzorgt het maken van backups, 24/7 proactieve monitoring, maandelijks onderhoud (inclusief rapportages) en houdt alles secure door onder meer DDoS protectie en proactieve scans op malware. Vincent en collega’s kunnen iXL 24/7 bereiken als er problemen zijn.

Terug naar overzicht