Kinderkleding-tekoop

“Je vindt er stoere, mooie en trendy kinderkleding”

Erik Mulder

Directeur | Kinderkleding-tekoop

Gegarandeerd goede prestaties.

Scrollen

Over Kinderkleding-tekoop

Kinderkleding-tekoop biedt een ruime keuze uit kinderkleding voor jongens en meisjes, van groot naar klein en van jong naar oud. Kinderkleding-tekoop gaat altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van kinderfashion en heeft ieder seizoen weer een uitgebreid assortiment. Je vindt er stoere, mooie en trendy kinderkleding.  

Hoe we hebben geholpen

Kinderkleding-tekoop is al 10 jaar klant en heeft een aantal grote kinderkleding webwinkels. Wij ondersteunen de developer en de eigenaar door snel in te spelen op specifieke piek belastingen bij bijvoorbeeld uitverkoop of radio reclames. Op dit moment nemen zij 3 clusters af, een aparte mail server en een aparte FTP-server. Daarnaast monitoren wij deze cluster intensief, indien er afwijkingen zijn in het gedrag van de servers nemen wij contact op met developer om dit op te kunnen lossen. Tevens leveren wij advies over de applicatie of als wij vermoeden dat bepaalde delen niet goed werken in de code en verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Kinderkleding-tekoop

Trots op onze samenwerking

Voor Little Soho hebben wij een cloud hosting oplossing. Aangezien wij deze niet delen met andere gebruikers kunnen wij hier zware workloads op draaien en zijn wij gegarandeerd van goede prestaties.

Terug naar overzicht