Leukerecepten

“Plezier in de keuken en genieten aan tafel”

Sandra Waterschoot Koopmans

Eigenaar & oprichter | Leukerecepten

iXL denkt proactief met ons mee en draagt verschillende oplossingen aan.

Scrollen

Over Leukerecepten

Leukerecepten is in 2011 gestart door Sandra Waterschoot Koopmans en haar vriend Eric. Op haar website Leukerecepten.nl kan zij haar creativiteit en passie voor lekker eten kwijt. Het leuke van koken vindt zij dat je nooit ‘klaar’ bent, er zijn namelijk nog zo veel ideeën en gerechten die je kunt maken.  Plezier in de keuken en genieten aan tafel, dat is de missie van Leukerecepten. Sandra’s recepten zijn vooral makkelijk, snel en leuk! Zelfs als je niet zo van koken houdt of weinig tijd hebt, zul je op Leukerecepten.nl genoeg inspiratie vinden om toch aan de slag te gaan.

Hoe we hebben geholpen

iXL denkt proactief met ons mee en draagt verschillende oplossingen aan. Zo hebben wij onlangs veel contact gehad omdat wij in de Kerstperiode altijd veel verkeer ontvangen en er zeker van willen zijn dat onze website deze traffic aankan. Daarnaast zijn er in onze samenwerking met iXL korte lijnen en reageert iXL altijd zeer snel. Dat is wat onze samenwerking zo succesvol maakt!

 

 

Trots op onze samenwerking

Voor Leukerecepten nemen we een cloud hosting oplossing af bij iXL. Dit zorgt voor hoge mate van flexibiliteit en schaalbaarheid en wij worden dagelijks volledig ontzorgd in het beheer en onderhoud.

Terug naar overzicht