Cases & Klanten

Clarenz B.V.

Clarenz B.V. is een jong bedrijf dat in 2009 is opgericht door Yvonne Beltman. Wij zijn gevestigd op de Reactorweg in Utrecht en hebben onze intrek genomen in het pand van Markant Office Furniture. Clarenz heeft zich gevestigd op de eerste verdieping van het gebouw, waar we in een korte tijd onze oude kantoorruimte zijn ontgroeid en onze intrek hebben genomen in een nieuwe, grotere ruimte.

Hieruit blijkt dat wij een groeiend bedrijf zijn met een klein, maar zeer gemotiveerd team dat van elk project een succes wil maken! Ons doel is om de efficiëntie van organisaties te verhogen d.m.v. het optimaal inzetten van internet. Het is onze missie om vooruit te lopen op het gebied van de ontwikkeling van intelligente, praktische en effectieve oplossingen voor opdrachtgevers die meer uit het internet willen halen.

Resultaten

  • Managed dedicated servers
  • Domein reselling
  • Managed SSL certificaten
Bezoek de website

Werkzaamheden Clarenz B.V
Tegenwoordig wordt het gebruik van internet steeds belangrijker voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Binnen het bedrijfsleven is het internet cruciaal voor het behalen van communicatie-, sales- en marketingdoelstellingen. Hier ligt de expertise van Clarenz; dagelijks bieden wij intelligent, creatief en technisch advies aan op het gebied van webdesign, webdevelopment, Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Naast expertise op het gebied van internetoptimalisatie, bieden wij ook advies bij het inzetten van e-commerce, webshops en het afstemmen van backoffice.

Klanten Clarenz B.V.
Doordat er in de huidige maatschappij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van het internet, creëren veel bedrijven een eigen website om hun doelgroep te bereiken. Hierbij is belangrijk dat de vindbaarheid van de website wordt geoptimaliseerd, maar hoe krijg je dit precies voor elkaar?

Wij bij Clarenz zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de vindbaarheid van websites. We ontwikkelen een toegankelijke, gestructureerde website met de nieuwste technieken en prachtig webdesign, zodat de website gemakkelijk gevonden kan worden door de juiste doelgroep. Daarnaast leveren wij onze klanten hun nieuwe website aan met een slim Content Management Systeem, zodat onze klanten de website zelf gemakkelijk en snel kunnen beheren.

Ondanks dat Clarenz nog een relatief jong bedrijf is, hebben wij in een korte tijd hard aan de weg getimmerd met als resultaat dat wij kunnen zeggen dat onze klantenkring snel blijft groeien. Wij kunnen onze klanten plaatsen in drie verschillende categorieën, namelijk klanten waarvoor wij een nieuwe website bouwen, klanten waarvoor wij een oudere website verbeteren en klanten waar wij de vindbaarheid van de website optimaliseren. Het komt echter ook vaak voor dat wij onze klanten binnen alle drie de hierboven genoemde categorieën vallen.

Relatie met iXL Hosting
Al enige tijd hebben wij een goede werkrelatie met IXL; met vragen of problemen kunnen wij altijd bij IXL terecht. Ze bieden een goede service met snelle en accurate antwoorden en heldere oplossingen bij vragen en/of problemen. Het is een groot voordeel dat dit bedrijf erg behulpzaam is bij het beantwoorden van onze vragen en altijd met ons meedenkt bij het vinden van oplossingen. Daarnaast ervaren wij het als prettig dat IXL altijd makkelijk te bereiken is.

Bezoek de website