Cases & Klanten

SalesWizard

SalesWizard Online Marketing verzorgt voor ongeveer 900 klanten in het MKB alle online marketingactiviteiten. Saleswizard is in 2010 opgericht en is gevestigd aan de Velperbinnensingel 5 te Arnhem. Saleswizard heeft 35 Online Marketeers, Webdevelopers, SEO en SEA  specialisten in dienst.

Afgenomen diensten

  • Managed WordPress Dedicated servers
  • Managed WordPress Cloud servers
  • Premium SPAM filtering
Bezoek de website

Het bedrijf helpt MKB bedrijven zoals aannemers, loodgieters, dakdekkers om gebruik te maken van alle mogelijkheden die Google, Facebook en alle andere social media hen biedt. Het webdesign, onderhoud en de hosting vormen daarvan een belangrijk onderdeel. In iXL hebben wij een betrouwbare partner gevonden die ons dagelijks helpt onze dienstverlening naar onze klanten te optimaliseren.

Frank Krepel, eigenaar SalesWizard: ‘Hosting zien wij als een zeer belangrijk element van onze dienstverlening. Websites en mail van onze klanten moeten goed beschermd zijn tegen aanvallen van buiten. Klanten verwachten een up-time van 99,99% en een zeer snelle respons bij storingen. Daarnaast is de snelheid van de website tegenwoordig enorm van belang voor een goede vindbaarheid in Google. Ook verwachten gebruikers een snelle mobiele ervaring. Met de hulp van iXL Hosting kunnen we aan al deze verwachtingen voldoen. Voor onze klanten verwachten wij het beste en met iXL Hosting krijgen we dat ook.’

Het belang van een goede samenwerking
‘De mensen van Saleswizard en iXL Hosting werken supergoed samen en dat is enorm belangrijk om oplossingen aan klanten te bieden in plaats van problemen. Gezamenlijk en hand-in-hand worden optredende problemen en uitdagingen aangepakt. Verwijten over een weer vinden zelden of nooit plaats. Ex-President Lyndon B. Johnson leerde het ons al: “Er zijn geen problemen die we niet samen op kunnen lossen, en zeer weinig die we zelf kunnen oplossen.” In iXL hebben wij een goede en betrouwbare partner gevonden waarmee het goed samen werken is.’

Managed hosting services van iXL
SalesWizard maakt voor haar klanten gebruik van:
– 24×7 managed & dedicated wordpress hosting;
– Dagelijkse back-up service naar externe locatie;
– Dedicated Mailhosting / Antispamservices;
– 24×7 Monitoring en Service Level Agreement;
– DDoS protectie en strakke security policies;

Met managed hosting besteedt SalesWizard het gehele hostinggedeelte uit aan iXL. Zo hebben ze geen omkijken naar de techniek en kunnen ze zich focussen op hun specialiteit. iXL verzorgt het maken van backups, 24/7 proactieve monitoring, maandelijks onderhoud (inclusief rapportages) en houdt alles secure door onder meer DDoS protectie en proactieve scans op malware. Frank en collega’s kunnen iXL 24/7 bereiken als er problemen zijn.
Meer weten over managed hosting? Kijk op onze website , mail sales@ixl.nl of bel 0318 830207.

Bezoek de website