Managed Cloud Hosting

Managed cloud hosting is de oplossing voor organisaties die hoge eisen stellen aan flexibiliteit en beschikbaarheid. Flexibiliteit kenmerkt zich bij cloud hosting door het flexibel kunnen op- en afschalen van capaciteit. De infrastructuur van onze cloud hosting is volledig redundant uitgevoerd en ondergebracht in betrouwbare datacenters in Nederland.

Wij beschikken over een performance cloud (voor onze standard en performance cloud servers) die uitermate geschikt is voor websites/omgevingen die snel benaderbaar moeten zijn zonder veel rekenkracht nodig te hebben van de onderliggende infrastructuur. Onze high performance cloud (voor onze high performance cloud servers) is gebaseerd op de wereldwijde virtualisatie industriestandaard VMware en daarmee de beste keus voor websites/omgevingen die een hogere prestatie verwachten van de onderliggende infrastructuur.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze managed cloud hosting oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • Flexibel

  De capaciteit van onze cloud hosting is flexibel op- en af te schalen zoals processoren en intern geheugen capaciteit (bijvoorbeeld tijdens campagnes en piekmomenten).

 • Betrouwbaar

  Onze cloud hosting staat in datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

 • High Performance Cloud

  Naast onze performance cloud bieden wij een high performance cloud voor websites/omgevingen die een hogere prestatie verwachten van de onderliggende infrastructuur.

 • SLA met uptime garanties

  Op onze cloud hosting leveren wij een SLA (Service Level Agreement) waarin afspraken helder zijn vastgelegd en bieden wij uptime garanties vanaf 99,5%.

Managed Cloud Servers

De onderstaande cloud servers zijn voorbeeld configuraties en volledig op maat leverbaar.

Standard X4Standard X8Performance C4Performance C8
Processoren2 Cores4 Cores4 Cores8 Cores
Intern geheugen4 GB8 GB8 GB16 GB
Opslagruimte SSD150 GB300 GB200 GB400 GB
Back-up3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)
Dataverkeer5 TB10 TB10 TB20 TB
BesturingssysteemAlmaLinuxAlmaLinuxAlmaLinuxAlmaLinux
BeschikbaarheidBest effort99,5%99,5%99,9%
Serviceniveau9:00 – 17:009:00 – 22:009:00 – 22:0024/7
Monitoring24/724/724/724/7
Per maand / excl. BTW€ 106,75€ 194,75€ 202,75€ 286,75

Managed Hosting

Bij Managed Hosting staan onze Cloud Engineers dagelijks voor je klaar om een hostingomgeving te garanderen met een optimale performance en beschikbaarheid. Wij zijn verantwoordelijk voor de installatie en beheer van het besturingssysteem, middleware en databases. Wij verzorgen hierbij periodiek en preventief het onderhoud, de beveiligingsupdates, back-up en monitoring.

Service Level Agreement

Bij Managed Hosting bieden wij een SLA (Service Level Agreement) die bestaat uit verschillende prestatieniveaus en KPI’s (Key Performance Indicators). Zo is het mogelijk om per hostingomgeving de beschikbaarheid en het gewenste serviceniveau te selecteren.

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.