Managed Dedicated Hosting

Managed dedicated hosting is de oplossing voor organisaties die technisch of rechtmatig afhankelijk zijn van eigen servers of voor websites/applicaties die hoge eisen stellen aan intensieve lees-/schrijfacties. Standaard leveren wij dedicated servers van Dell en deze zijn volledig redundant uitgerust met harde schijven, voedingen, netwerkcomponenten en ventilatoren (de configuratie zelf wordt volledig op maat afgestemd).

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze managed dedicated hosting oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • Dedicated

  Dedicated hosting is uitermate geschikt voor organisaties die technisch of rechtmatig afhankelijk zijn van eigen servers en daar ook geen concessies in doen.

 • Betrouwbaar

  Onze dedicated hosting staat in datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

 • SLA met uptime garanties

  Op onze dedicated hosting leveren wij een SLA (Service Level Agreement) waarin afspraken helder zijn vastgelegd en bieden wij uptime garanties vanaf 99,5%.

Managed Dedicated Servers

De onderstaande dedicated servers zijn voorbeeld configuraties en volledig op maat leverbaar.

Standard IStandard IIHigh Performance
Processoren6 Cores (2.9Ghz)6 Cores (2.9Ghz)8 Cores (3.2Ghz)
Intern geheugen64 GB64 GB64 GB
Opslagruimte SSD960 GB1.9 TB1.9 TB
RAID111
Back-up3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)
Dataverkeer1 TB1 TB2.5 TB
BesturingssysteemAlmaLinuxAlmaLinuxAlmaLinux
BeschikbaarheidBest effort99,5%99,9%
Serviceniveau9:00 – 17:009:00 – 22:0024/7
Monitoring24/724/724/7
Per maand / excl. BTW€ 283,00€ 385,50€ 464,00

Managed Hosting

Bij Managed Hosting staan onze Cloud Engineers dagelijks voor je klaar om een hostingomgeving te garanderen met een optimale performance en beschikbaarheid. Wij zijn verantwoordelijk voor de installatie en beheer van het besturingssysteem, middleware en databases. Wij verzorgen hierbij periodiek en preventief het onderhoud, de beveiligingsupdates, back-up en monitoring.

Service Level Agreement

Bij Managed Hosting bieden wij een SLA (Service Level Agreement) die bestaat uit verschillende prestatieniveaus en KPI’s (Key Performance Indicators). Zo is het mogelijk om per hostingomgeving de beschikbaarheid en het gewenste serviceniveau te selecteren.

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.