Managed Dedicated Server

Een Managed Dedicated Server is de oplossing voor organisaties die technisch of rechtmatig afhankelijk zijn van een eigen server en dagelijks volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud. Ons team met ervaren Hosting Engineers is hiervoor verantwoordelijk en staan garant voor een betrouwbare hostingomgeving. Persoonlijk contact en snel schakelen vinden wij belangrijk in het leveren van een Managed Dedicated Server aan onze klant!

Persoonlijk contact en advies?

Wil je meer informatie over een Managed Dedicated Server en een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 • Altijd up-to-date

  Bij een Managed Dedicated Server nemen onze Hosting Engineers dagelijks de verantwoordelijkheid voor het beheren en beveiligen van besturingssystemen, middleware en databases.

 • Gegarandeerde prestatie

  Met een Managed Dedicated Server krijg je een gegarandeerde prestatie omdat je deze niet deelt met andere gebruikers. Uitermate geschikt voor complexe berekeningen, zoals bij databases met veel lees- en schrijfacties of webshops met zware workloads.

 • Redundant en betrouwbaar

  Onze Managed Dedicated Servers zijn volledig redundant (harde schijven, voedingen, netwerkcomponenten) en ondergebracht in betrouwbare datacenters in Nederland.

Managed Dedicated Servers

De onderstaande Managed Dedicated Servers zijn voorbeeld configuraties en volledig op maat leverbaar.

StandardPerformanceHigh Performance
Processoren6 Cores (2.9Ghz)6 Cores (2.9Ghz)8 Cores (3.2Ghz)
Intern geheugen64 GB64 GB64 GB
Opslagruimte SSD960 GB (RAID1)1.9 TB (RAID1)1.9 TB (RAID1)
Dataverkeer1 TB1 TB2.5 TB
BeveiligingAnti-DDoS
Managed Firewall
Anti-DDoS
Managed Firewall
Anti-DDoS
Managed Firewall
Back-up service3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)
Monitoring24×724×724×7
BeschikbaarheidBest effort99,5%99,9%
Ondersteuning9:00 – 17:009:00 – 22:0024×7
Per maand / excl. BTW€ 283,00€ 385,50€ 464,00
OptioneelShield Security
Content Delivery Network
Shield Security
Content Delivery Network
Load Balancing
Shield Security
Content Delivery Network
Load Balancing
High Availability Setup
Meer informatieMeer informatieMeer informatie

Een Managed Dedicated Server bestellen?

Bij iXL Hosting wordt een Managed Dedicated Server volledig afgestemd op jouw business en ondersteunen onze Hosting Engineers bij de migratie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ron Bouten
Technisch Accountmanager

Marcel Dillingh
Commercieel Manager

Waarom een Managed Dedicated Server

Waarom kies je voor een Managed Dedicated Server bij iXL Hosting?

 • Service Level Agreement

  Bij een Managed Dedicated Server bieden wij een SLA (Service Level Agreement) waarin afspraken helder zijn vastgelegd met beschikbaarheidsgaranties vanaf 99,5%.

 • Uptime garantie

  Onze beschikbaarheidsgaranties zijn voorzien van een Prestatie Credit. Als er sprake is van onbeschikbaarheid worden de maandelijkse kosten van deze periode vergoed.

 • 24x7 monitoring

  Een Managed Dedicated Server wordt standaard 24×7 door ons gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (zoals New Relic).

 • Anti-DDoS

  De Managed Dedicated Server is beveiligd tegen DDoS-aanvallen. De DDoS-beveiliging wordt automatisch geactiveerd wanneer onze systemen een DDoS vaststellen.

 • Managed Firewall

  De Managed Dedicated Server wordt door ons optimaal beveiligd en is standaard voorzien van een Managed Firewall voor het tegenhouden van ongewenst verkeer.

 • Back-up service

  Dagelijks verzorgen wij de back-up van data en is het mogelijk om bestanden, die in de afgelopen 14 dagen zijn verwijderd, volledig te herstellen.