Offerte aanvragen

Managed server hosting

We zien vaak instanties waarbij de online applicatie of website het kloppende hart van het bedrijf vormt. Echter, is er niet de expertise om dit 100% up-to-date, veilig en online te houden. Het vergt te veel tijd of het is simpelweg te ingewikkeld om het technische verhaal erbij te doen. Met managed server hosting bent u altijd en overal online!

Met managed server hosting geeft u het beheer van uw systemen compleet uit handen. Met een heldere Service Level Agreement weet u precies wat u van ons kunt verwachten en zijn wij goed op de hoogte van uw eisen en wensen.

U kunt hierbij denken aan werkzaamheden op uw server, zoals updates en ander onderhoud. Verder het meedenken omtrent de performances van uw server waarin wij u optimaal kunnen adviseren, zowel software- als hardwarematig. Ook het monitoren en het proactief reageren daarop is een belangrijk onderdeel van managed server hosting.

Infrastructuur

Uw managed hosting dienst wordt ondergebracht in datacenter Bit. Bit is een nieuw en hypermodern datacenter gevestigd in Ede. Dit datacenter heeft al haar faciliteiten dubbel uitgevoerd (N+1), verhoogde computervloeren, redundant stroomvoorziening, geavanceerde brandpreventie, video bewaking, strenge access control en geavanceerde klimaat beheersing.
Daarnaast is alle apparatuur aangesloten op één van de grootste en snelste netwerken van Nederland.


iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting