Offerte aanvragen

Managed virtualisatie hosting

Met managed virtualisatie, virtualiseren wij uw server zodat u meerdere servers kunt plaatsen op deze server. In principe kunt u het zo zien: u huurt een managed server welke wij voor u virtualiseren en beheren. Effectief en efficiënt, zoals wij zijn!
U kunt aangeven wat voor servers in welke opstelling en configuratie u wenst, wij maken deze opstelling voor u, beheren en monitoren deze en dragen zorg voor back-ups etc. Het voordeel van managed virtualisatie hosting ten opzichte van virtual private servers is dat de gehele fysieke server uw eigendom is. Dit biedt de mogelijkheid om deze naar eigen wensen in te laten delen. Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u hierbij!

Virtuele platformen

Er zijn vele virtuele platformen mogelijk. Van een enkele krachtige server, tot een high availability opstelling met verschillende servers, dubbele SAN en gescheiden over verschillende datacenters. Echter is niet de vraag wat wij kunnen, maar wat u wilt! Misschien volstaat voor u een live migratie optie. Wij beschikken over alle mogelijkheden om u van dienst te zijn, welke opstelling ook gewenst is. Samen met u komen wij altijd tot de juiste conclusie.

Advies en rapportages

Na het opzetten van de virtuele omgeving naar uw wensen zijn we niet klaar. U kunt weliswaar aan de slag, maar veranderingen op de markt zijn er veel en snel. Bij ons heeft u de mogelijkheid en kans om hierin mee te gaan. Van ons kunt u verwachten dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de markt zodat wij u haarfijn kunnen adviseren. Tevens wordt de prestatie van uw setup nauwkeurig bijgehouden en gerapporteerd. Wekelijks zullen wij deze met u doornemen en op basis daarvan eventuele adviezen geven en actie ondernemen.

Waarom managed virtualisatie hosting

In wat voor context past managed virtualisatie hosting bij u?
Een voorbeeld:
U heeft een aantal servers nodig die beperkte capaciteit nodig hebben. Met managed virtualisatie schroeft u de kosten omlaag en bent u flexibeler in het beheer. U hoeft namelijk geen 20 machines aan te schaffen, maar misschien zijn bij u 4 krachtige servers al genoeg om 20 virtuele servers onder te brengen. Denk aan flexibiliteit: de servers hebben onverwacht extra capaciteit nodig, met een paar handelingen schroeven wij deze omhoog. Denk aan schaalbaarheid: één van de krachtige fysieke servers heeft onderhoud nodig, wij verdelen de virtuele servers naar de overige machines, plegen het nodige onderhoud en zetten deze daarna weer terug. Zo zijn er nog veel meer voordelen en mogelijkheden op te noemen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting