Managed hosting

Jouw server(s) 24/7 up-to-date, snel en online!

Bij managed server hosting van iXL wordt je VPS of dedicated server (cluster) beheerd door de experts van iXL. Met meer dan 8 jaar ervaring voorzien we kleine en grote bedrijven van betrouwbare en snelle (loadbalanced) managed hosting. Gevoelige data binnen je applicatie? Wij zijn AVG-proof, verwerkersovereenkomst / bewerkersovereenkomst ligt klaar!


Persoonlijke dienstverlening op het hoogst haalbare niveau is zonder meer het belangrijkste speerpunt van onze visie op onze hostingservice.


Als specialisten in webhosting, voorzien we veel partijen in Managed Magento hosting, WordPress hosting of hosting op maat. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We staan je graag te woord.

Hulp/Advies nodig?
Wij helpen je graag verder!
Bel ons

Geen zorgen bij onze managed server hosting

Perfecte reactietijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar via een storingslijn. Je mag telefonisch contact met ons opnemen, waarbij je direct een medewerker aan de lijn krijgt die ervaring heeft op hostinggebied en je direct kan assisteren.

Strakke SLA garanties

Bij onze managed pakketten kunnen strakke garanties gehanteerd worden. Zo bent je altijd verzekerd van de beste uptime en kunt je zorgeloos gebruikmaken van je diensten.

24/7 monitoring

Wij monitoren onze managed services 24/7. Een diensthebbende engineer ontvangt een notificatie wanneer een service niet blijkt te functioneren. Zo ontdekken wij direct een eventuele verstoring, vaak al preventief.

Vliegensvlugge noodoplossingen

In geval van nood moet er snel geschakeld worden. Ons kantoor is gevestigd binnen een kilometer van het datacenter. We zijn binnen enkele minuten met altijd beschikbare spare hardware op locatie om snel te kunnen schakelen.

Klanten over onze managed hosting oplossingen

"iXL Hosting gaf ons gelijk een goed gevoel. Vooral de prijzen vielen ons erg mee ten opzichte van wat ze aanboden. We zullen nog lang gebruik maken van de geleverde diensten. De reden hiervoor zijn onder andere de snelheid, aanwezige kennis en geboden prijs / kwaliteit verhouding."

E. Pepic
Uitbieden.nl
Managed dedicated server hosting

"Wij nemen meerdere webservers en mailservers bij iXL Hosting af. Ze denken met ons (op locatie) mee en houden op hun beurt een vinger aan de pols. De servers zelf zijn zeer betrouwbaar. Dat garandeert ook direct onze continuïteit. Mocht er een keer een probleem zijn met de servers, dan zijn wij bij hen verzekerd van een snelle en deskundige support. Bovendien bestaat iXL Hosting uit een hele leuke groep mensen. Kortom, ben je op zoek naar een partij voor web- en/of mailservers, dan raden wij steevast iXL Hosting aan. "

Vincent Doelman
Doelbewust B.V.
Managed WordPress hosting

"Het spreekt voor zich dat de onderwijsprogramma’s zonder storingen, vlot en veilig moeten kunnen draaien. Daarvoor hebben we met iXL goede condities kunnen opstellen die aan alle drie deze voorwaarden voldoen. iXL Hosting levert ons een managed dedicated hosting platform met een strak service level agreement waarop inmiddels duizenden kinderen dagelijks actief zijn. We zijn erg te spreken over de vlotte bereikbaarheid en directe acties als dat een keer nodig is."

J. Hendrickx
Exova B.V.
Managed Cloud & Dedicated server hosting

Managed hosting offerte

Vraag vrijblijvend een offerte voor managed hosting aan

Waarom kiezen voor managed hosting?

Flexibiliteit, kostenbesparing, persoonlijk contact en harde garanties!

Flexibiliteit

Met managed hosting ben je flexibel. Waarom? Alles is mogelijk. Zo kunt je kiezen voor de schaalbaarheid van een Managed cloud VPS of de kracht van een robuust managed (bare matel) dedicated server (cluster). Terug- en opschalen is zo geregeld.

Kostenbesparing

Door korte contracten (bijvoorbeeld per 3 maanden) en flexibele mogelijkheden (up- en downgraden) groeit de dienst mee met de onderneming. Hiermee bespaar je kosten omdat je niet vastzit aan lange contracttermijnen. Je contracttermijn is te allen tijde te wijzigen.

Persoonlijk contact

Speerpunt van onze dienstverlening - met name bij managed hosting - is persoonlijk contact en perfecte service & support. We onderhouden dit constant en we weten de wensen en verwachtingen van jou als klant.

Snel en altijd online met harde garanties

Afspraken in een document waar zowel jij als wij op kunnen bouwen en jij op kunt vertrouwen; dat is het voordeel van managed hosting in combinatie met een SLA. Bij iedere managed hosting dienst is een SLA inbegrepen.

Managed hosting offerte

Vraag vrijblijvend een offerte voor managed hosting aan