Managed hosting

Software hosting

Managed hosting voor uw Linux of Windows software

Software hosting (SAAS)

Onder software hosting kan veel worden verstaan. Het belangrijkste is in ieder geval de stabiliteit en bereikbaarheid van uw software of applicatie. Wat kunnen de consequenties allemaal zijn als uw software langzaam of zelfs niet bereikbaar is? Wat voor platform is nodig om uw software stabiel en bereikbaar te houden? Wat voor service levels zijn voor uw bedrijf noodzakelijk? Zomaar een greep uit de vraagstukken die aan bod komen om helder te krijgen wat u precies nodig heeft. Daar draait het immers om, de bereikbaarheid en stabiliteit van uw software!

Onze engineers beschikken over een ruime kennis van bijna ieder denkbaar software pakket. Bij bekende software pakketten kunt u denken aan Microsoft producten als Sharepoint en Hosted Exchange. Verder behoort het hosten van CRM pakketten, Spam en Virus filtering en boekhoudsoftware tot de mogelijkheden.

Na het opzetten van de omgeving naar uw wensen zijn wij niet klaar. U kunt weliswaar aan de slag, maar veranderingen op de markt zijn er veel en snel. Bij ons heeft u de mogelijkheid en kans om hierin mee te gaan. Van ons kunt u verwachten dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de markt zodat wij u haarfijn kunnen adviseren. Tevens wordt de prestatie van uw setup nauwkeurig bijgehouden en gerapporteerd. Maandelijks zullen wij deze met u doornemen en op basis daarvan eventuele adviezen geven en actie ondernemen.

De hoogste garanties?

Bekijk onze SLA pakketten.

Software hosting van iXL

Kant en klare oplevering en custom installatie
Uitstekende aftersales en support
Alle mogelijke configuraties naar eigen hand samen te stellen
Hulp/Advies nodig?
Wij helpen je graag verder!
Bel ons