Managed Shield Security

Managed Shield Security is een uitgebreide beveiligingsdienst voor hostingomgevingen die vertrouwelijke data (persoonsgegevens) verwerken en AVG-compliant moeten zijn. Deze hostingomgevingen zijn dan ook vaak interessant voor een hacker of een cyberaanval! Bij een cyberaanval of een detectie van een bedreiging biedt Managed Shield Security onmiddellijke bescherming.

Shield
 • Inbraakdetectie- en preventie

  Voor inbraakdetectie en preventie beschikt Managed Shield Security over een effectief IDS (Intrusion Detection System) en IPS (Intrusion Prevention System) beveiligingssysteem die is voorzien van threat intelligence en een Machine Learning-algoritme om continu up-to-date te blijven.

 • Antivirus- en malware bescherming

  Managed Shield Security beschikt over antivirus- en malware bescherming voor detectie en verwijdering. Op het niveau van het bestandssysteem, tijdens bestandsinvoer- en uitvoerbewerkingen, inspecteert Managed Shield Security het verkeer en worden geïnfecteerde bestanden onschadelijk gemaakt en gerapporteerd.

 • Web Application Firewall

  De WAF (Web Application Firewall) is een extra netwerkbeveiliging die bescherming biedt tegen aanvallen die als regulier verkeer binnenkomen (HTTP/HTTPS) en via systeemservices (FTP, SSH en IMAP/SMTP). Daarnaast beschikt het over CAPTCHA-uitdagingen om SPAM te voorkomen.

 • Security dashboard

  Het security dashboard geeft een 360 graden realtime weergave van de beveiliging. Het dashboard beschikt over een interface die naar eigen inzicht is in te richten en biedt filter mogelijkheden op basis van verschillende parameters. Daarnaast zijn er integratiemogelijkheden met controlepanelen zoals cPanel, Plesk en DirectAdmin.

AVG-proof?

De AVG-richtlijnen schrijven voor om alle noodzakelijke beveiligingsmaatregelen te treffen. Managed Shield Security voorziet hierin en is de oplossing voor hostingomgevingen die AVG-compliant moeten zijn.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Managed Shield Security oplossing? Neem dan contact met ons op!

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.