13 maart 2020

Continuïteit en COVID-19 maatregelen

Als iXL Hosting zijn we gespecialiseerd in continuïteit: de diensten die bij ons ondergebracht zijn, moeten continue beschikbaar zijn. Ook staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Wij realiseren ons dat je website of webapplicatie een business critical resource is.Wij als bedrijf zijn al een tijd bezig om ons voor te bereiden op de gevolgen van het nieuwe Corona-virus dat COVID-19 veroorzaakt. Zo is er in de afgelopen tijd gezorgd dat alle medewerkers thuis kunnen werken. Na de oproep van de overheid om zoveel mogelijk thuis te gaan werken is meteen zo’n 75% van de medewerkers dat gaan doen. De rest kan in principe ook thuis werken maar heeft nog aanwezigheid op kantoor nodig. Bijvoorbeeld om een levering van apparatuur te ontvangen.Onze servicedesk werkt inmiddels volledig vanuit huis. Mocht je op de achtergrond geluiden horen die niet bij een kantooromgeving horen (zoals spelende kinderen) dan vragen we daarvoor je begrip.Reserveonderdelen van draaiende servers hebben we voldoende. Vertraagde leveringen van onderdelen zoals harde schijven of SSD’s zijn ingecalculeerd.

Ook denken we na over welke rollen er nodig zijn om het bedrijf draaiende te houden. Buiten onze eigen medewerkers kunnen ook collega’s van een zusterbedrijf inspringen in het beheer van de servers, mocht dit nodig gaan worden.

Met bovenstaande maatregelen hebben we voorlopig de continuïteit gewaarborgd. Uiteraard houden we de nieuwsberichten nauwlettend in de gaten en zullen we verdergaande maatregelen treffen indien nodig.

We hopen je als klant met dicht bericht enigszins gerustgesteld te hebben. We zullen je op de hoogte houden van de actuele stand van zaken via updates op dit artikel.

  • Deel dit bericht