18 oktober 2018

Vierde FD Gazellen Award op rij!

iXL wint FD Gazellen Award 2018. Deze prestigieuze award mochten wij voor de vierde achtereenvolgende keer in ontvangst nemen. Wat een geweldige prestatie!

FD Gazellen viert een lustrumjaar: de prestigieuze prijzen worden namelijk dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. De award, wordt door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende organisaties in Nederland. Om weer in aanmerking te komen moest iXL dit jaar flink aan wat criteria voldoen, maar de belangrijkste is dat we een minimale groei van 20% moesten doormaken. En dat is gelukt! Een mooie prestatie en gelijk het bewijs dat wij in ‘top conditie’ zijn.

Robert van Esseveld reageert enthousiast op het nieuws: “Het is geweldig om te zien waar gezamenlijke inspanningen toe kan leiden. Een FD Gazellen Award is een mooie bekroning. Namens alle collega’s van iXL wil ik al onze klanten van harte bedanken.”

iXL is namelijk een organisatie die mensen letterlijk via het internet en figuurlijk via haar netwerk verbindt. Jouw online succes is onze missie. iXL, als je echt verder wil

  • Deel dit bericht