20 november 2019

Vijfde FD Gazellen Award voor iXL

iXL heeft dit jaar voor de vijfde keer de FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Daar zijn wij heel trots op!

Het Financieele Dagblad organiseert ieder jaar de FD Gazelle. Dit zijn de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die minimaal 20 procent jaar na jaar groeien, in een periode van drie jaar, dingen mee naar de prijs. Dat iXL de prijs nu voor de vijfde keer krijgt, betekent dat iXL al 8 jaar groeit, winst maakt en groeit in personeel. Dat is een geweldige prestatie.

5de jaar op rij FD Gazellen iXL Hosting
De vijfde award staat keurig bij de vier voorgaande awards.

Dit jaar werd de FD Gazellen voor de zestiende keer gehouden. De ranglijst geldt als graadmeter voor het economische klimaat in Nederland. De prijs werd uitgereikt tijdens vier regiobijeenkomsten. Het is een initiatief van het Financieele Dagblad, in samenwerking met Company.info, ING, Peugeot en Young Capital.

Om in aanmerking te komen voor deze award moest iXL aan allerlei strenge criteria voldoen. Zo moest in het eerste jaar de omzet minimaal 250.000 euro zijn, moest er een omzetgroei van minimaal 20 procent zijn en moest de omzet tenminste drie jaar achter elkaar groeien. Naast de omzet keek het FD ook naar personeelsgroei en de winstgevendheid van het bedrijf. Volgens het FD zijn dit drie essentiële kenmerken voor een snelgroeiend bedrijf.

iXL is erg trots op het behaalde resultaat. Het toont aan dat iXL voor het hoogst haalbare niveau gaat. Bij ons hostingbedrijf hoort een persoonlijke en betrouwbare werkhouding. Deze valt terug te zien in de personeelsgroei. iXL verbindt mensen letterlijk en figuurlijk via het internet en haar netwerk. Want jouw online succes, is onze missie.

 

De medewerkers van iXL zijn trots op de vijf awards.
  • Deel dit bericht