Aantal accounts: 2 Acc's
Storage per account: 2GB
11 p/m
Aantal accounts
Storage per account

Hosted Zimbra is het alternatief van Hosted Exchange. Het stelt u in staat bestanden en contacten te delen, mail en agenda centraal te beheren en nog veel meer.

Met Hosted Zimbra heeft u toegang tot een online (mobile) webmail waar u alles kunt beheren. Mail, agenda, contacten en bestanden. Met meerdere accounts kunt u deze ook nog eens delen. Daarnaast is Zimbra compatible met Windows, Mac en Linux en is de mail doormiddel van IMAP te koppelen aan uw smartphone of tablet.

SchaalbaarMeer accounts of storage nodig? binnen 5 min. geregeld.

SamenwerkenDeel opdrachten en bestanden met wie en hoe u wil.

Geavanceerde webmailGebruiksvriendelijk en geavanceerd.

Wilt u meer informatie of wilt u advies? Bel dan 0318 830207 of stuur een mail: sales@ixlhosting.nl

Webmail

Beheer uw mail, agenda, contacten, taken en bestanden eenvoudig via de online webinterface van Zimbra. Overzicht en gebruiksgemak op elke locatie en elk tijdstip.

Zimbra beschikt over een webmail applicatie dat voor elk apparaat compatibel is. Het is geschikt voor zowel telefoons, desktops en tablets. Zo beheert u online, waar u zich ook bevindt, uw mail op elk apparaat zonder een applicatie te moeten installeren. Ook kunt u via de webmail variant van Zimbra bij uw agenda en contacten. Zimbra webmail is zeer geavanceerd en biedt uitgebreide mogelijkheden waardoor het een volwaardig mail client is. De interface is gebruiksvriendelijk en te vergelijken met de bekende indeling van Outlook.

Hosted Zimbra Webmail

Synchronisatie

Zimbra wordt pas echt flexibel als u uw mail account koppelt aan uw tablets, telefoons en desktops. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Zimbra beschikt over een Outlook en Thunderbird koppeling, zodat u uw mail, agenda, taken en contacten ook met Outlook of Thunderbird kunt synchroniseren. Tevens is Zimbra onder het Microsoft Exchange protocol aan alle tablets en telefoons te koppelen. Van Windows Mobile toestellen tot Android en iPhone. U heeft dan ook offline toegang tot uw gegevens. Zimbra biedt een desktop versie aan die u op uw Windows desktop of Mac kunt installeren. Zimbra desktop synchroniseert ook met Gmail, Hotmail / Live, Yahoo Mail en POP3 en IMAP accounts.

Zimbra maakt gebruik van het iCal en CalDAV protocol om uw agenda te synchroniseren. Er zijn ontelbaar veel software pakketten die hiermee om kunnen gaan om uw agenda te synchroniseren met Agenda software.

Samenwerken

Met ons hosted Zimbra platform kunt u eenvoudig samenwerken met uw collega's. Delen van mail, agenda en documenten was nog nooit zo eenvoudig.

Via de webmail applicatie is het eenvoudig uw collega's die ook Zimbra gebruiken toegang te geven to uw mailbox of een specifieke map en geavanceerde rechten te geven. Zo kunt u ervoor kiezen dat uw collega uw mail kan zien of zelfs vanaf uw adres mail mag versturen. Ditzelfde geldt ook voor de agenda en contactpersonen die met een paar klikken gedeeld kan worden met één of meerdere collega's.

De 'aktetas' van Zimbra biedt u online schijfruimte waarin u bestanden kunt opslaan die u overal kunt bekijken of eenvoudig als bijlage mee kan sturen. U kunt uw bestanden of een specifieke map delen met collega's om samen aan documenten te werken.

Hosted Zimbra SamenwerkenSnelle oplevering
Binnen 24 uur is uw mail online

Mail fallback
Nooit meer verloren mail

Whitelabel
Geheel whitelabel mail oplossing

Dagelijkse backup
Iedere nacht backups van uw account

Eenvoudige overstap
Overstappen is zeer eenvoudig

Niet goed? Geld terug!
Voldoet hosted Zimbra niet?

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting