01 mei 2018

[Onderhoud – Afgerond] Netwerk onderhoud 3 mei

Vervolg onderhoud 3 mei
In het verlengde van het onderhoud dat we hebben uitgevoerd op 19 april, zullen we donderdag 3 mei tussen 0.00 en 03.00 uur het onderhoud aan het netwerk afronden.

Update 03-05 – 01.20 uur
Het onderhoud is succesvol afgerond met minimale impact!


Op donderdag 19 april zullen wij tussen 0.00 en 03.00 uur netwerkonderhoud uitvoeren. Tijdens dit onderhoud zullen netwerkverbindingen voor ongeveer één minuut onderbroken worden. Uiteraard streven we ernaar de onderbreking tot een absoluut minimum te beperken.

Update 19-04 – 03.15 uur
Het onderhoud is deels uitgevoerd. Door wat complicaties moeten we het overgebleven deel uitstellen. Hiervoor zal een nieuwe onderhoudsaankondiging worden gedaan.


Wat gaan wij doen?
BIT gaat hun core switches vervangen, waarop onze uplinks aangesloten zijn. Wij maken van dat moment gebruik om onze netwerkcapaciteit te upgraden. Daarnaast wordt ook de capaciteit van ons interne netwerk geüpgraded.

Waarom doen wij dit onderhoud?
Wij groeien en we zien het verkeer op zowel intern als public niveau toenemen. Om aan de vraag van de toekomst te kunnen voldoen, is het noodzakelijk dit onderhoud uit te voeren.

Voor welke diensten geldt dit onderhoud?
Dit netwerkonderhoud heeft betrekking op alle diensten die geleverd worden door iXL. DNS en mail fallback die verspreid staan over meerdere datacenters zullen hier geen hinder van ondervinden.

Wordt er wat verwacht van onze relaties?
Dit onderhoud wordt uitgevoerd door BIT en iXL. Er worden geen acties verwacht van onze relaties.

Wordt er downtime verwacht?
Voor alle netwerkverbindingen geldt dat deze een onderbrekingen van ongeveer één minuut kunnen ondervinden. Uiteraard streven we ernaar de onderbreking tot een absoluut minimum te beperken.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kun je contact opnemen met onze afdeling Support op +31 (0)318 830207 of via support@ixl.nl.

  • Deel dit bericht