Corporate hosting oplossingen

Wij helpen je als bedrijf of organisatie met technologie die met je mee groeit, zodat je business altijd online is, 24/7. Onze corporate hosting oplossingen zijn geschikt voor maatwerk applicaties, high traffic marketing blogs en zeer grote webshops.

Scrollen

High Performance Cloud Hosting

High performance cloud hosting is de oplossing voor bedrijven en organisaties die hoge eisen stellen aan performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid en hierbij volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

Performance Dedicated Hosting

Performance dedicated hosting is de oplossing voor bedrijven en organisaties die technisch of wettelijk afhankelijk zijn van een eigen infrastructuur, hierbij hoge eisen stellen aan performance en beschikbaarheid, en volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

Oplossingen vanuit betrouwbare datacenters in Nederland.

Altijd up-to-date

Onze deskundige specialisten besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze corporate hosting oplossingen.

Optimale veiligheid

De corporate hosting oplossingen zijn optimaal beveiligd met een geavanceerde set aan veiligheidsmaatregelen zoals Anti-DDoS, Managed Firewall, Back-up service en 24/7 Monitoring.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en snel schakelen vinden wij belangrijk bij een corporate hosting oplossing. Onze deskundige specialisten staan dan ook dagelijks voor je klaar en zijn telefonisch bereikbaar.

Corporate hosting oplossingen

Managed hosting Managed security Maatwerk mogelijkheden Back-up service Technologie Dual datacenter opstelling Beschikbaarheid Ondersteuning buiten kantooruren Ondersteuning in het weekend Oplostijden bij incidenten

Alle Corporate hosting oplossingen zijn standaard voorzien van:

Managed Hosting

Dagelijks nemen onze deskundige specialisten de verantwoordelijkheid in het up-to-date houden van onze corporate hosting oplossingen.

Schaalbaarheid

De capaciteit van onze corporate hosting oplossingen is volledig schaalbaar en indien gewenst groeien deze mee bij piekbelasting.

Eenvoudige uitbreiding

Onze corporate hosting oplossingen zijn eenvoudig uit te breiden met een Content Delivery Network of een High Availability Setup.

Data in Nederland

Onze corporate hosting oplossingen zijn ondergebracht in datacenters in Nederland en hierdoor blijft jouw data in Nederland.

Wij ondersteunen ook:

Laravel
CodeIgniter
Symfony
NodeJS
Python
PHP
Java
Go