Scale-up hosting oplossingen

Wij helpen je als ondernemer en bedrijf met technologie die met je mee groeit, zodat je site altijd online is, 24/7. Onze scale-up hosting oplossingen zijn geschikt voor bedrijfswebsites, maatwerk applicaties, marketing blogs en grote webshops.

Scrollen

Performance Cloud Hosting

Performance cloud hosting is de oplossing voor ondernemers en bedrijven die kostenefficiënt gebruik willen maken van een schaalbare cloud server en volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

High Performance Cloud Hosting

High performance cloud hosting is de oplossing voor ondernemers en bedrijven die hoge eisen stellen aan performance, flexibiliteit en schaalbaarheid van een cloud server en volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

Advanced Dedicated Hosting

Advanced dedicated hosting is de oplossing voor ondernemers en bedrijven die technisch of wettelijk afhankelijk zijn van een krachtige eigen server en volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

Oplossingen vanuit betrouwbare datacenters in Nederland.

Altijd up-to-date

Onze deskundige specialisten besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze scale-up hosting oplossingen.

Optimale veiligheid

De scale-up hosting oplossingen zijn optimaal beveiligd met een geavanceerde set aan veiligheidsmaatregelen zoals Anti-DDoS, Managed Firewall, Back-up service en 24/7 Monitoring.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en snel schakelen vinden wij belangrijk bij een scale-up hosting oplossing. Onze deskundige specialisten staan dan ook dagelijks voor je klaar en zijn telefonisch bereikbaar.

Scale-Up hosting oplossingen

Managed hosting Managed security Maatwerk mogelijkheden Back-up service Technologie Beschikbaarheid Ondersteuning buiten kantooruren Ondersteuning in het weekend Oplostijden bij incidenten

Alle Scale-Up hosting oplossingen zijn standaard voorzien van:

Managed Hosting

Dagelijks nemen onze deskundige specialisten de verantwoordelijkheid in het up-to-date houden van onze scale-up hosting oplossingen.

Schaalbaarheid

De capaciteit van onze scale-up hosting oplossingen is volledig schaalbaar en indien gewenst groeien deze mee bij piekbelasting.

Eenvoudige uitbreiding

Onze scale-up hosting oplossingen zijn eenvoudig uit te breiden met een Content Delivery Network of een High Availability Setup.

Data in Nederland

Onze scale-up hosting oplossingen zijn ondergebracht in datacenters in Nederland en hierdoor blijft jouw data in Nederland.

Wij ondersteunen ook:

Wordpress
Drupal
Joomla
TYPO3
Magento
Prestashop
Shopware
Shopify