Start-up hosting oplossingen

Wij helpen je als startende ondernemer en bedrijf met technologie die met je mee groeit, zodat je site altijd online is, 24/7. Onze start-up hosting oplossingen zijn geschikt voor bedrijfswebsites, blogs en kleine webshops.

Scrollen

Shared Hosting

Shared hosting is de oplossing voor startende ondernemers en bedrijven die flexibele doorgroei mogelijkheden wensen naarmate zij online steeds succesvoller worden.

Oplossing aanvragen

Standard Cloud Hosting

Standard cloud hosting is de oplossing voor startende ondernemers en bedrijven die kostenefficiënt gebruik willen maken van een cloud server en volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

Standard Dedicated Hosting

Standard dedicated hosting is de oplossing voor startende ondernemers en bedrijven die technisch of wettelijk afhankelijk zijn van een eigen server en volledig ontzorgd willen worden in het beheer en onderhoud.

Oplossing aanvragen

Oplossingen vanuit betrouwbare datacenters in Nederland.

Altijd up-to-date

Onze deskundige specialisten besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze start-up hosting oplossingen.

Optimale veiligheid

De start-up hosting oplossingen zijn optimaal beveiligd met een geavanceerde set aan veiligheidsmaatregelen zoals Anti-DDoS, Managed Firewall, Back-up service en 24/7 Monitoring.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en snel schakelen vinden wij belangrijk bij een start-up hosting oplossing. Onze deskundige specialisten staan dan ook dagelijks voor je klaar en zijn telefonisch bereikbaar.

Start-Up hosting oplossingen

Managed hosting Managed security Maatwerk mogelijkheden Back-up service Technologie Beschikbaarheid Ondersteuning buiten kantooruren Ondersteuning in het weekend Oplostijden bij incidenten

Alle Start-up hosting oplossingen zijn standaard voorzien van:

Managed Hosting

Dagelijks nemen onze deskundige specialisten de verantwoordelijkheid in het up-to-date houden van onze start-up hosting oplossingen.

Redundantie

De infrastructuur van onze start-up hosting oplossingen zijn volledig redundant uitgevoerd over meerdere datacenters.

24/7 Monitoring

Onze start-up hosting oplossingen worden 24/7 gecontroleerd om optimale prestatie en beschikbaarheid te garanderen.

Data in Nederland

Onze start-up hosting oplossingen zijn ondergebracht in datacenters in Nederland en hierdoor blijft jouw data in Nederland.

Wij ondersteunen ook:

Wordpress
Drupal
Wix
TYPO3
Magento
Prestashop
Shopware
Shopify