Hi! wij zijn iXL

iXL is de Managed Hosting Partner voor de zakelijke markt. Met een team van deskundige specialisten leveren wij managed hosting oplossingen vanuit betrouwbare datacenters in Nederland.

Contact opnemen

Onze technologie

Wij maken gebruik van bewezen Cloud technologieën binnen het team.blue eco-systeem. Hierdoor zijn wij in staat een Cloud platform aan te bieden die het beste aansluit bij de volwassenheid en de business van onze klant. Overstappen naar een geavanceerder Cloud platform is eenvoudig en kosteloos. Hierdoor kunnen onze klanten zorgeloos groeien.

Onze Standard Cloud is gebaseerd op KVM/BladeVPS en onze Performance Cloud op basis van KVM/PerformanceVPS. Beide zijn ondergebracht in de Cloud infrastructuur van team.blue Nederland. Onze High Performance Cloud is gebaseerd op de industriestandaard VMware en is ondergebracht in de Enterprise Cloud infrastructuur van team.blue Nederland.

Onderdeel van team.blue

Wij zijn onderdeel van team.blue, een krachtige Europese digitale enabler voor bedrijven en ondernemers. Met een team van 2000 professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als iXL sneller en efficiënter de beste managed hosting oplossingen in de zakelijke markt zetten.

2000+ professionals
2.5m klanten

Oplossingen vanuit betrouwbare datacenters in Nederland.

Altijd up-to-date

Onze deskundige specialisten besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze managed hosting oplossingen.

Optimaal beveiligd

Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijk contact en snel schakelen vinden wij belangrijk in het leveren van managed hosting. Onze deskundige specialisten staan dan ook dagelijks voor je klaar en zijn telefonisch bereikbaar.