Premium (Shared) Hosting

Onze Premium Hosting is de optimale oplossing voor organisaties, met kleine e-commerce of corporate websites, die flexibele doorgroeimogelijkheden wensen naarmate zij online steeds succesvoller worden. De snelheid op onze premium hosting omgevingen ligt significant hoog omdat, er naast de toegewezen rekenkracht (processoren en intern geheugen) op basis van een fair use policy gepiekt mag worden. Daarnaast zijn onze omgevingen voorzien van snelle SSD-opslagcapaciteit waardoor websites sneller laden en zorgen voor een optimale gebruikerservaring. De Premium Hosting omgevingen worden 24×7 gemonitord en zijn ondergebracht in betrouwbare en gecertificeerde datacenters in Nederland. Kort samengevat bieden wij een kwalitatief zeer hoogwaardige dienst voor een scherpe prijs.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze premium hosting oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • High performance

  Onze premium hosting omgevingen zijn voorzien van snelle SSD-opslagcapaciteit waardoor websites sneller laden en zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

 • Altijd up-to-date

  Onze specialisten besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze premium hosting omgevingen.

 • Betrouwbare hosting

  Onze premium hosting omgevingen staan in datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

 • Git support

  Wij ondersteunen de volledige Git software suite voor versiebeheer/code-deployment en indien gewenst in een gescheiden acceptatie- en productieomgeving.

Premium Hosting pakketten

BasicAdvancedProfessionalProfessional Plus
Omgevingen1 (productie)2 (acceptatie en productie)2 (acceptatie en productie)2 (acceptatie en productie)
Processoren2 Cores4 Cores6 Cores6 Cores
Intern geheugen2 GB4 GB8 GB8 GB
Opslagruimte SSD2 GB8 GB20 GB50 GB
Dataverkeer50 GB100 GB250 GB500 GB
BesturingssysteemLinuxLinuxLinuxLinux
WebserverApacheApacheApacheApache
CachingRedis of MemcachedRedis of MemcachedRedis of MemcachedRedis of Memcached
DatabaseMariaDBMariaDBMariaDBMariaDB
FirewallDedicated WAFDedicated WAFDedicated WAFDedicated WAF
AntivirusDetectie en verwijderingDetectie en verwijderingDetectie en verwijderingDetectie en verwijdering
SSL-certificaatLet’s EncryptLet’s EncryptLet’s EncryptLet’s Encrypt
Back-up1x per dag (14 dagen retentie)2x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)3x per dag (14 dagen retentie)
Toegang(S)FTP / SSH(S)FTP / SSH(S)FTP / SSH(S)FTP / SSH
Monitoring24×724×724×724×7
Ondersteuning9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)
Looptijd12 maanden12 maanden12 maanden12 maanden
Per maand / excl. BTW€ 10,50€ 21,50€ 42,50€ 74,50

Referenties

Wie verhuist mijn website?

Maak gebruik van onze overstapservice! De migratie van je website wordt binnen 48 uur uitgevoerd. Zo ben je verzekerd van een snelle overstap zonder downtime.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.