R1soft enterprise back-up

Wat is R1soft?
R1soft is de enterprise back-ups software die wij gebruiken op onze webhostingservers. Met R1soft back-ups heb jij de zekerheid dat er altijd backups beschikbaar zijn die je zelf via het backup portal kunt restoren! R1soft staat voor betrouwbaar en efficient backuppen van al jouw files en databases.

 

Waar worden backups naartoe geschreven?
Jouw data wordt altijd gebackupped naar een andere fysieke locatie en servers. Voor back-ups maken wij gebruik van BIT-1. Deze data blijft dus altijd binnen het netwerk van iXL en binnen de grenzen van Nederland!

 

Hoe vaak worden er backups gemaakt?
Uniek is dat wij meerdere keren per dag backups voor je maken van je webhosting pakket, echter het aantal is afhankelijk welk pakket variant je bij ons afneemt.
Soort
Personal
Business
WordPress
Magento
Reseller
Aantal keer per dag
1x
8x (iedere 3 uur)
8x (iedere 3 uur)
8x (iedere 3 uur)
1x
Retentie in dagen
14
14
14
14
14
Ga naar:
Personal hosting

 

DirectAdmin & Screenshots
Vanuit DirectAdmin kun je eenvoudig doorklikken naar je R1soft back-up omgeving. Daar kun je inloggen met dezelfde gegevens als je hostingpakket, waarna je je gewenste restore kunt uitvoeren.
Zie screenshosts hieronder van R1soft en daaronder vindt je helpdesk items hoe je eenvoudig een backup van je website kunt restoren. Vanzelfsprekend staan wij altijd voor je klaar om je te helpen, mocht je er niet uit komen..
  • Deel dit bericht