20 juli 2018

storyspecialist.com

iXL Hosting is precies hoe een hostingprovider moet zijn. Na jarenlang gedoe met andere providers was iXL een openbaring: betrouwbare hosting, uitstekende service, en ook nog eens zeer betaalbaar. Ik heb, verspreid over een aantal jaar, gebruik gemaakt van zowel de Personal Hosting als de Business Hosting – bij die laatste kreeg ik een plan op maat dat paste bij mijn benodigdheden. Beide pakketen zijn mij uitstekend bevallen en hebben een goed prijs-kwaliteitratio.

De klantenportal is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor facturen en andere gegevens snel bereikbaar zijn. De interfaces voor de hosting zelf zijn eveneens toegankelijk, en mijn websites draaien snel en probleemloos. Waar mijn vorige hostingproviders hun helpdesk uitbesteedden – en ik te maken kreeg met mensen die nauwelijks goed luisterden – kom je bij iXL direct terecht bij de juiste mensen die weten waar ze het over hebben en ook goed met je meedenken. De weinige keren dat ik echt hulp nodig had, werd ik direct en deskundig geholpen en kreeg ik zelfs tips over hoe ik b.v. mijn WordPress-installatie beter kon beveiligen.

Kortom: iXL Hosting is de ideale hostingprovider die ik graag aanraad aan iedereen die op zoek is naar zorgloze hosting.

  • Deel dit bericht