Servers

Geniet van de vrijheid van een eigen server

Virtuele servers

Meer

Voor webserver, development server of online werkplek

VPS

Dedicated servers

Meer

Voor krachtige webservers, database of virtualisatie server

Dedicated servers

Colocatie

Meer

Uw eigen server in onze fantastische infrastructuur.

Colocatie

Dedicated server of VPS

Dedicated server
U wilt verzekerd zijn van een eigen server maar heeft geen zin om deze zelf in een datacenter onder te brengen en te onderhouden? Dan is een Dedicated Server iets voor u. iXL hosting verzorgt een uitstekende server van het merk Dell en zorgt bij een hardware defect altijd dat er binnen 12 uur vervanging van het desbetreffende onderdeel zal plaatsvinden. Kortom, wel de lusten van een eigen server maar niet de lasten van het vaste onderhoud.

Virtuele server
Een VPS is een virtuele zelfstandige server die op een gedeelde omgeving staat. Hierdoor kunnen de kosten flink gedekt worden wat resulteert in een laag maandbedrag. Uw VPS krijgt een vastgesteld CPU vermogen en Ram geheugen toegekent. Doordat deze waarden snel aan te passen zijn, kunt u op ieder moment zonder downtime uw VPS upgraden, hét voordeel van de cloud!

Snelste netwerk
Snelste & grootste netwerk

Een capaciteit van 1.5 TB p/s en aansluiting op meer dan 24 internet exchanges maakt het netwerk tot één van de grootste en snelste!

Groene hosting
Klimaat neutraal (groen!)

De stroom die wordt gebruikt is 'Zeeuws Groen'. Verder maken we gebruik van zeer zuinige servers en zijn we aangesloten bij HIER en Cleanbits.

Snelle oplevering
Binnen 24 uur aan de slag

Wij leveren onze server diensten binnen 24 uur op. Behalve offertes en bestellingen op maat, die kunnen langer duren.

Gratis monitoring
Gratis server monitoring

Wij hebben een uitgebreid en dubbel uitgevoerd monitoring systeem. Bij afname van een (VPS) server kunt u hier gratis gebruik van maken.

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting