Dedicated servers

Management & SLA contracten

Focus op uw business en besteed uw dedicated server management aan ons uit!

Met managed hosting bent u flexibel. Waarom? Alles is mogelijk en wij voeren alles m.b.t. de techniek voor u uit. Een managed dedicated server is voor de ondernemers die zich niet met de techniek willen bemoeien, maar de voordelen ervan willen genieten!

Afspraken in een document waar zowel u als wij op kunnen bouwen en u op kunt vertrouwen; dat is het voordeel van managed hosting in combinatie met een SLA. Bij iedere managed hosting dienst is een SLA inbegrepen.

Management
Back-ups
Proactieve monitoring
Updates & controles
Update rapportages
Service Level Agreement
Responstijd
Onderhoud & werkzaamheden
Beschikbaarheid
Systeembeheer uren

SLA Brons

€ 49,- p/m

Dagelijks
24/7
Maandelijks
Maandelijks
3 uur
Tijdens kantooruren
24/7
30 min.
-20%

SLA Silver

€ 89,- p/m

2x per dag
24/7
Maandelijks
Maandelijks
2 uur
‘s Avonds
24/7
1 uur
-20%

SLA Gold

€ 159,- p/m

2x per dag
24/7
Maandelijks
Maandelijks
1 uur
‘s Avonds
24/7
2 uur

Beste effort SLA

Standaard krijgt u gratis een SLA bij uw VPS. Deze heet het ‘Best effort SLA’. Uw server wordt niet gemanaged, maar u mag tijdens kantooruren wel gratis een reboot aanvragen of gebruik maken van onze support. Echter gaat dit op basis van een wachtrij. Met een betaald SLA krijgt u voorrang op andere klanten, onder andere ‘best effort’-SLA klanten.

Managed SLA op maat

Het is belangrijk dat de eigenschappen van een SLA volledig naar uw wensen en eisen zijn. De kans is dan ook aanwezig dat één van de bovenstaande SLA’s niet bevatten wat u wenst. Wij bieden de mogelijkheid een SLA geheel naar wens samen te stellen. U kunt dit aanvragen door een offerte bij ons op te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend. Vraag hier uw offerte aan.

Alternatieve wensen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!