Redis Addon

Wat is Redis hosting?

Redis is een caching software waarmee je data van je website kunt cachen in het interne geheugen van de server. Door gebruik te maken van de Redis addon hoeven berekeningen, queries naar databases e.d. niet iedere keer opnieuw uitgevoerd te worden maar worden ze direct vanuit het interne geheugen geserveerd. Je kunt Redis hosting vergelijken met Memcached maar heeft meer onderliggende mogelijkheden en is sneller. Wil je toch Memcached gebruiken? Bekijk onze Memcached addon

Gratis Redis voor iedereen

Omdat we iedereen willen laten genieten van de voordelen van Redis hosting, hebben we dit voor iedereen enabled in DirectAdmin. Personal & Reseller hosting pakketten mogen tot 4 MB per hostingpakket gebruiken, Business & Magento pakketten tot 10 MB. Heb je meer nodig? Dan kun je Redis bij ons upgraden:

Groote Prijs per maand
16 MB €2,-
32 MB €6,-
64 MB €10,-
128 MB €15,-
256 MB €20,-
512 MB €30,-
1024 MB €40,-

Deze Redis plugin op je managed server?

Heb je een managed server bij ons? Dan kun je deze plugin bij ons aanvragen. Er zijn bij managed hosting VPS’en of dedicated servers geen verdere kosten aan verbonden aan deze innovatie!

Installatie door ons laten verzorgen

Wij kunnen de installatie van Redis binnen je Magento shop of WordPress website verzorgen. Voor eenmalig € 80,- excl. btw. verzorgen deze implementatie van Redis.

Let op: Wij zijn geen developers. Wat wij uitvoeren is de installatie van Redis in WordPress of Magento en de koppeling tussen de Redis addon en de applicatie. Zijn er onderdelen binnen je applicatie niet compatible met Redis, dan zal er een developer ingeschakeld moeten worden.