Zakelijke webhosting

Betrouwbare en veilige zakelijke webhosting incl. SLA

Opzoek naar de meest stabiele, betrouwbare en snelle vorm van shared hosting met SLA garanties, perfecte aftersales support en de beste uptime? Welkom bij business webhosting van iXL!

Onze zakelijke webhosting is voor de bedrijven die genoeg hebben aan shared hosting, maar ook stabiliteit en SLA garanties willen in combinatie met de beste performance (Full SSD) die op shared hosting haalbaar is.

10 jaar ervaring, 24/7 bereikbaar, 99,99% uptime garantie en 100% klimaat neutraal!
Uniek bij shared hosting: Service Level Agreement inbegrepen.
Geen risico's; 30 dagen niet goed geld terug garantie!
Specificaties
SSD Webruimte
Premium dataverkeer
Aantal sites
E-mailadressen & OX App suite(!)
Back-ups
GIT support
PHP OPcache
SSH Toegang
NGINX / Varnish Cache
Anti-DDoS & hack preventie
Redis & Memcached Addon
Installatron & WP-CLI
SLA garanties
Ondersteuning
Responstijd
Download SLA in PDF

Business basic

€ 10,- p/m

1 GB Webruimte
50 GB Dataverkeer
5 Domeinnamen
Onbeperkt
Elk 3 uur
8 MB
24/5
5 uur
-20%

Business advanced

€ 20,- p/m

4 GB Webruimte
100 GB Dataverkeer
25 Domeinnamen
Onbeperkt
Elk 3 uur
8 MB
24/7
4 uur
-20%

Business premium

€ 40,- p/m

10 GB Webruimte
250 GB Dataverkeer
50 Domeinnamen
Onbeperkt
Elk 3 uur
8 MB
24/7
3 uur

Betrouwbare en veilige zakelijke webhosting incl. SLA


Met Installatron kun je eenvoudig WordPress, Prestashop, Joomla en nog 200 andere applicaties met een paar klikken installeren!


Http2, gzip, Opcache, NGINX, Redis en Memcache garanderen de hoogst haalbare snelheid! Kom je er niet uit? Wij helpen je verder.


Iedere 3 uur een back-up die je vervolgens eenvoudig zelf kunt restoren, per file, per database vanaf een datum die jij wenst!


Loop geen bezoekers mis door onnodige downtime van vervelende DDoS aanvallen. Ons hele netwerk is beveiligd tegen DDoS aanvallen d.m.v. NAWAS!

Waarom managed business webhosting?

Snel online, veel functies, perfecte performance en strak SLA!

GIT Versie beheer en WP-CLI

Bij managed business webhosting heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van GIT. Daarnaast ondersteunen we de WP-CLI tool voor het eenvoudig beheren van WordPress installaties!

Sneller en groener kan niet!

Enterprise Intel SSD storage, Opcache- Memcache- Redis caching, MySQL optimalisaties, NGINX caching. Zomaar een greep uit de toepassingen die wij doen voor de beste performance op een duurzame infrastructuur.

Klanten houden van ons

Op basis van ruim 800 achtergelaten ervaringen op het wereld wijde web, mogen we concluderen dat klanten van ons houden en wij onze beloften waarmaken. Score? 99 uit 100!

Anti-DDoS & hack preventie

Krijgen wij een abusemelding over uw site binnen, of geeft u aan dat uw website is gehackt? Dan gaan wij dat voor u onderzoeken en oplossen. Daarnaast is onze gehele infra beveiligd tegen DDoS aanvallen.

Zorgeloze verhuisservice

Ziet u op tegen de verhuizing van uw website? Wij voeren de migratie voor u uit. Na het bestellen van uw hosting pakket voeren wij de migratie gemiddeld binnen 48 uur uit. Zo bent u verzekerd van een migratie zonder downtime.

SLA (Service Level Agreement) meegeleverd

Bij onze managed business webhosting is standaard een SLA inbegrepen. Een SLA is een document waarin wij garanties afgeven m.b.t. uptime, reactietijd op storingen en dergelijke.

Wat zeggen klanten over onze managed business webhosting

"Wij maken nu bijna 2 jaar gebruik van iXL Hosting van de snelle WordPress hosting voor onze prijsvergelijkers. Binnen de omgeving hebben wij de volledige vrijheid om de server naar wens in te richten. Daarnaast is de support uiterst behulpzaam bij eventuele vragen, en zijn de zeldzame issues erg snel opgelost."

R. Kok, TelefoonAbonnement.nl
Bron: ISPgids.com

"In alle aspecten van onze samenwerking heeft iXL Hosting mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. De snelheid van hun WordPress hosting en de betrouwbaarheid van het platform zijn fantastisch. Ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen."

R. de Jong, New Horizons B.V.
Bron: ISPgids.com

"Onlangs onze WordPress website van de oude provider overgezet naar iXL hosting. Alles perfect geregeld en binnen 2 uur website en emailadressen weer online zonder dataverlies. Goede ondersteuning en super snelle servers. Een aanrader."

J. Monte, Otinga Executive search
Bron: ISPgids.com

Voordelen Personal hosting

Direct online tegen scherpe tarieven
Uitermate geschikt voor informatieve blogs, Joomla en WordPress websites
30 dagen niet goed geld terug garantie!

Voordelen business hosting

Harde garanties, hoge beschikbaarheid op basis van SLA
Hoogst haalbare performance door cluster en caching technieken
GIT & SVN functionaliteiten
30 dagen niet goed geld terug garantie!

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen over onze managed business hosting

 • Wat is business webhosting?
  U kunt webhosting vergelijken met een auto die moet parkeren; Parkeren zonder een goede parkeerplek te vinden is onmogelijk. Met webhosting gaat dit parkeren precies hetzelfde: de gegevens van uw website worden als het ware op een server geparkeerd die toegankelijk is via internet. Met onze business hosting bent u verzekerd van de beste kwaliteit en snelle respons bij storingen. Onderhoud wordt ‘s nachts uitgevoerd en de servers zijn helemaal geoptimaliseerd waardoor onder andere zware applicaties perfect draaien.
 • Kan ik mijn webhosting pakket upgraden?
  Ja, u kunt te allen tijde uw webhosting pakket upgraden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar sales@ixlhosting.nl met uw debiteurnummer en het gewenste pakket waar u naar wilt upgraden. U zult een factuur ontvangen voor de upgrade, na betaling zal de upgrade worden doorgevoerd.
 • Wat maakt jullie webhosting snel?
  Door de ultieme combinatie van hardware en software, zijn wij in staat de snelste shared webhosting te leveren. Daarnaast hebben we interne caching tools ontwikkeld om de snelheid van je site naar het hoogst haalbare niveau te tillen.
 • Hoe snel is mijn pakket online?
  Dit is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Indien u met iDEAL betaalt, is uw hosting pakket direct na bestellen online. Betaald u via paypal of bankoverschrijving, dan wordt u hosting pakket opgeleverd zodra het bedrag op onze rekening staat. Bij paypal is dit binnen maximaal 12 uur, bij bankoverschrijving maximaal 3 dagen, afhankelijk van uw bank.