Business webhosting

Terwijl u zich richt op uw business, wordt uw site 24/7 online gehouden

Waarom iXL hosting?

Niet alleen de perfecte performance en SLA garanties die business hosting biedt, hoeft doorslaggevend te zijn. Daarom hebben we hier nog een overzicht van voordelen die wij garanderen bij het afnemen van een business hosting pakket.

Dit is maar een gedeelte wat we kunnen vertellen. Onder het kopje ‘Over ons’ bovenaan onze website is nog veel meer informatie over ons te vinden.

Bedrijfsvideo

Uptime garantie van maarliefst 99,9%

iXL hosting staat garant voor netwerk en apparatuur van zeer hoge kwaliteit, waardoor we een uptime garantie kunnen aanbieden van maarliefst 99,9% op onze business webhosting. Onze stroomvoorzieningen hebben een uptime garantie van 100%.

Meer dan 5 jaar ervaring

Al bestaat iXL hosting sinds 2007, onze ervaring binnen de branche gaat verder. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van professionele after-sales ondersteuning en de bovenstaande uptime garantie.

Enkel kwaliteitsapparatuur

Om hosting aan te bieden die niet alleen een zeer hoge uptime garantie biedt maar ook snel en stabiel functioneert, maakt iXL hosting voor haar hosting activiteiten enkel en alleen gebruik van hoogwaardige apparatuur, datacenter faciliteiten, software en verbindingen. Zo maken wij gebruik van Bit datacenter in Ede en software zoals Windows server 2003 en Linux Centos en Ubuntu. Onze apparatuur komt van grote merken als Dell, SuperMicro en HP.

Aftersales via chat, e-mail en telefoon

Aftersales service en support staat bij iXL hosting in een zeer hoog vaandel. Om dit te garanderen kunt u ons op verschillende manieren bereiken; skype, e-mail, online chat en telefoon. Heeft u ergens een vraag over, misschien hulp nodig of op zoek naar advies over hosting? U kunt contact opnemen via een van deze middelen of via ons contact formulier te vinden op onze contact pagina.

Niet goed geld terug garantie

Wij zijn zo overtuigd van onze dienstverlening dat wij u een “niet goed? geld terug” garantie kunnen aanbieden. Dit houdt in dat u binnen 30 dagen uw geld kunt terugvragen mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over onze dienstverlening.

No-nonsense hosting

Wij houden niet van onduidelijkheid en verborgen kleine lettertjes. U host bij ons voor de afgesproken prijs, zonder bijkomende kosten. Daarnaast kunt u uw contract bij ons te allen tijde opzeggen.

Direct aan de slag

Uw webhosting pakket wordt na betaling per iDEAL direct aangemaakt en opgeleverd. Door dit geautomatiseerde proces kunt u snel aan de slag. Immers, tijd is geld.

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting