Magento webhosting

Waarom managed Magento hosting bij iXL Hosting?

Alle voordelen van iXL op een rij

Uptime garantie van maarliefst 99,8%

iXL Hosting staat garant voor netwerk en apparatuur van zeer hoge kwaliteit, waardoor we een uptime garantie kunnen aanbieden van maar liefst 99,8%. Goed om te vermelden is dat de uptime in de afgelopen 8 jaar 99,99% is.

SLA (Service Level Agreement)

Bij onze managed Magento webhosting is standaard een SLA inbegrepen. Een SLA is een document waarin wij garanties afgeven m.b.t. uptime, reactietijd op storingen en dergelijke. Download de SLA PDF in het pakketten overzicht.

Direct aan de slag & gratis verhuisservice

Uw webhosting pakket wordt na betaling per iDEAL direct aangemaakt en opgeleverd. Door dit geautomatiseerde proces kunt u snel aan de slag. Immers, tijd is geld. Als u opziet tegen de migratie, dit doen wij voor u!

Enkel kwaliteitsapparatuur

Om hosting aan te bieden die niet alleen een zeer hoge uptime garantie biedt maar ook snel en stabiel functioneert, maakt iXL hosting voor haar hosting activiteiten enkel en alleen gebruik van hoogwaardige apparatuur, datacenter faciliteiten, software en verbindingen. Zo maken wij gebruik van BIT datacenter in Ede en software zoals Linux Centos en Ubuntu. Onze apparatuur komt van grote merken als Dell en HP.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al bestaat iXL Hosting sinds 2007, onze ervaring binnen de branche gaat verder. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van professionele after-sales ondersteuning en de bovenstaande uptime garantie.

Aftersales via chat, e-mail en telefoon

Aftersales service en support staat bij iXL Hosting in een zeer hoog vaandel. Om dit te garanderen kunt u ons op verschillende manieren bereiken; e-mail, online chat en telefoon. Heeft u ergens een vraag over, misschien hulp nodig of op zoek naar advies over hosting? U kunt contact opnemen via een van deze middelen of via ons contact formulier te vinden op onze contact pagina.

Niet goed geld terug garantie

Wij zijn zo overtuigd van onze dienstverlening dat wij u een “niet goed? geld terug” garantie kunnen aanbieden. Dit houdt in dat u binnen 30 dagen uw geld kunt terugvragen mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over onze dienstverlening.

Alles zelf onder controle

Zowel administratief als technisch heeft u als klant zelf alle controle over de afgenomen diensten. Zo kunt u zelf mail adressen, FTP accounts en MySQL databases beheren en zelf domeinhouders en nameservers wijzigen.

Optimale security

Strakke firewall, virus & malware scans maken onderdeel uit van ons security beleid. Is uw website gehackt? Dan zullen wij dat in eerste instantie voor u onderzoeken en oplossen, dat is managed webhosting van iXL!

Magento overzicht

Bekijk onze managed Magento pakketten