Magento shared webhosting

Waarom iXL hosting?

Ook voor Magento hosting is het aanbod groot geworden. De kans is hierdoor groot om de weg in de zoektocht naar een betrouwbare provider kwijt te raken. Daarom hier een aantal voordelen die u mee kunt nemen in uw overweging.

Dit is maar een gedeelte wat we kunnen vertellen. Onder het kopje ‘Over ons’ bovenaan onze website is nog veel meer informatie over ons te vinden.

Bedrijfsvideo

 

Uptime garantie van maarliefst 99,9%

iXL hosting staat garant voor netwerk en apparatuur van zeer hoge kwaliteit, waardoor we een uptime garantie kunnen aanbieden van maarliefst 99,9% op onze Magento webhosting dienst. Onze stroom voorzieningen hebben een uptime garantie van 100%.

Meer dan 5 jaar ervaring

Al bestaat iXL hosting sinds 2007, onze ervaring binnen de branche gaat verder. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van professionele after-sales ondersteuning en de bovenstaande uptime garantie.

Enkel kwaliteit apparatuur

Om hosting aan te bieden die niet alleen een zeer hoge uptime garantie biedt maar ook snel en stabiel functioneert, maakt iXL hosting voor haar hosting activiteiten enkel en alleen gebruik van hoogwaardige apparatuur, datacenter faciliteiten, software en verbindingen. Zo maken wij gebruik van het Bit datacenter in Ede en software zoals Windows server 2003 en Linux Centos en Ubuntu. Onze apparatuur komt van grote merken als Dell en HP.

Aftersales via chat, e-mail en telefoon

Aftersales service en support staat bij iXL hosting in een zeer hoog vaandel. Om dit te garanderen kunt u ons op verschillende manieren bereiken; skype, e-mail, online chat en telefoon. Heeft u ergens een vraag over, misschien hulp nodig of op zoek naar advies over hosting? U kunt contact opnemen via een van deze middelen of via ons contact formulier te vinden op onze contact pagina.

Niet goed geld terug garantie

Wij zijn zo overtuigd van onze dienstverlening dat wij u een “niet goed? geld terug” garantie kunnen aanbieden. Dit houdt in dat u binnen 30 dagen uw geld kunt terugvragen mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over onze dienstverlening.

No-nonsense hosting

Wij houden niet van onduidelijkheid en verborgen kleine lettertjes. U host bij ons voor de afgesproken prijs, zonder bijkomende kosten. Daarnaast kunt u uw contract bij ons te allen tijde opzeggen.

Vrijwel direct aan de slag

Uw webhosting pakket wordt na betaling per iDEAL direct aangemaakt en opgeleverd. Door dit geautomatiseerde proces kunt u snel aan de slag. Immers, tijd is geld.

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting