Managed VPS iXL Hosting

19 oktober 2020

Verlies geen tijd en ontwikkel een website op een managed VPS

Wil je een VPS die snel is, die je zelf kunt aanpassen en wordt beheerd door een team van experts van iXL? Dan is een managed VPS misschien iets voor jou. VPS staat voor ‘Virtual Private Server’. Een eigen stukje server, van een grotere server, helemaal in te richten naar jouw eigen smaak – met behulp van iXL, natuurlijk.

Belangrijke taken door iXL laten doen

Misschien ben je op zoek naar een oplossing waarbij je zelf wel de touwtjes in handen hebt, maar waarbij je niet alle facetten van hosting en servers beheren hoeft te begrijpen. Geen nood, het hands-on-team van iXL helpt je verder. Met meer dan acht jaar ervaring voorzien we kleine en grotere bedrijven van betrouwbare hosting middels een Managed VPS oplossing met DirectAdmin, maar ook met Plesk, cPanel of zonder controlpanel.

Het fijne van een VPS is dat je deze zelf kunt inrichten. Bij shared hosting deel je bijvoorbeeld de webserver met een andere klant. Met een VPS heb je een eigen ‘stukje server’. Als jij graag wilt dat er met bepaalde software wordt gewerkt, dan kan dat. iXL kan je daarbij helpen. Je hoeft niet zelf aan de slag te gaan met software en tijd te verliezen aan tegenvallers. Zo kun jij straks snel aan de slag.

Met een VPS schaal je snel op

Ontwikkel je website direct op een managed VPS. Kom je erachter dat je toch even wat power mist? Dan doen we daar niet moeilijk over. Je kunt heel makkelijk wat extra geheugen laten toewijzen door het team van iXL. Meer harde schijfruimte nodig? Dan fixen we dat. Je kunt dus snel opschalen.

Je server groeit mee met hoe snel je website groeit. Als je het idee hebt dat de server echt overkill is voor wat je wilt doen, kunnen we ook weer afschalen. Jij hebt de touwtjes in handen, maar iXL heeft de technische kennis. Er is dus geen nood om zelf in allerlei configuratieschermen wijzigingen te doen. Opschalen of afschalen is een fluitje van een cent.

Een team om op te bouwen

Je wilt natuurlijk dat je website straks altijd online is. En dat als er zich wel problemen voordoen, je weet bij wie je kunt aankloppen. Kies voor iXL, zodat je bijna altijd online bent. Een managed VPS is een van de meest betrouwbare oplossingen om te gebruiken voor hosting.

Je deelt inderdaad een fysieke server met een ‘buurman’ (nog een VPS), maar je ondervindt daarvan geen hinder. De toegekende resources zoals Diskspace, RAM en CPU worden namelijk niet gedeeld met anderen. Trouwens, het team zelf is ook razendsnel. Stuur ons maar eens een vraag!

Optimale beveiliging

Elke dag opnieuw krijgen websitebouwers te maken met hackers, cybercriminelen, oplichters en dieven. Het is daarom erg belangrijk dat de beveiliging op orde blijft. Met een managed VPS voert iXL de benodigde veiligheidsupdates en maatregelen uit.

Door iXL de veiligheidsaspecten te laten verzorgen, heb je zelf meer tijd om een mooie website te bouwen. Of om je website te promoten. Of om je in te lezen over marketing. Of om conferenties bij te wonen over ondernemerschap. Of… Met een managed VPS houd je zoveel tijd over!

  • Deel dit bericht