29 maart 2018

Doelbewust: ‘ iXL, onze onmisbare partner’

Bij Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal kun je terecht voor maatwerk websites, webshops en online marketing. Met een team van tien specialisten zorgen we voor meer droomklanten voor onze klanten.

Vincent Doelman, eigenaar Doelbewust: ‘Kwaliteit en service leveren is onze belangrijkste kernwaarde. Vandaar dat iXL Hosting zo goed bij ons past. Want wil je kwaliteit leveren, dan horen daar leveranciers bij die dit ook als hoogste waarde hebben. Met meer dan 750 websites die wij hosten, is het van levensbelang dat alles altijd stabiel draait.’

Met Doelbewust Online Marketing bedienen wij al meer dan 15 jaar bedrijven die zichzelf willen profileren op het internet. Je kunt dus wel begrijpen dat aspecten zoals mailservers en webservers waarop onze websites draaien erg belangrijk zijn. Daarom hebben wij gekozen voor iXL Hosting.

iXL hosting voor al onze klanten
Onderdeel van Doelbewust Online Marketing is ons bedrijf SiteToGo. Waar het bij Doelbewust Online Marketing voornamelijk gaat om online marketing en maatwerk websites, biedt SiteToGo een voordelig alternatief aan: klanten kunnen via SiteToGo al een website laten maken voor €549,-. Daarbij gaan we heel ver in het aanpassen van de ontwerpen naar de wensen van onze klanten. Of onze klanten nu een website via Doelbewust Online Marketing of een website via SiteToGo afnemen: wij kunnen de websites met een gerust hart laten draaien op een van de webservers van iXL Hosting. Ook de e-mail voor onze klanten is eenvoudig te regelen via hen.

De onderscheidende waarde(n) van iXL Hosting
Wij nemen meerdere webservers en mailservers bij iXL Hosting af. iXL is gevestigd in Ede, terwijl Doelbewust Online Marketing vanuit Veenendaal haar klanten bedient. iXL Hosting komt geregeld bij ons langs om te bespreken hoe alles gaat en waar zij ons nog mee kunnen helpen. Ze denken met ons mee en houden op hun beurt een vinger aan de pols. Dat we dicht bij elkaar gevestigd zijn, is erg praktisch. Dit doe je immers minder snel met een hostingpartij in bijvoorbeeld Amsterdam. De servers zelf zijn zeer betrouwbaar. Dat garandeert ook direct onze continuïteit. Mocht er een keer een probleem zijn met de servers, dan zijn wij bij hen verzekerd van een snelle en deskundige support. Bovendien bestaat iXL Hosting uit een hele leuke groep mensen. Kortom, ben je op zoek naar een partij voor web- en/of mailservers, dan raden wij steevast iXL Hosting aan.

Managed hosting bij iXL
Bij managed hosting besteden klanten zoals Doelbewust het gehele hostinggedeelte uit aan iXL. Zo hebben ze geen omkijken naar de techniek en kunnen ze zich focussen op hun core-business. iXL verzorgt het maken van backups, 24/7 proactieve monitoring, maandelijks onderhoud (inclusief rapportages) en houdt alles secure door onder meer DDoS protectie en proactieve scans op malware. Vincent en collega’s kunnen iXL 24/7 bereiken als er problemen zijn.
Meer weten over managed hosting? Kijk op onze website , mail sales@ixlhosting.nl of bel 0318 830207.

  • Deel dit bericht