03 januari 2019

Waarom de beste bedrijven hun websites hosten bij iXL Hosting?

Je website bij iXL Hosting hosten? Dat is een goed idee! Al 8000 klanten gingen je voor. Zelfs de beste en grootste bedrijven maken gebruik van onze diensten. We hebben in reviews gelezen waarom ze voor ons kiezen. Dit kwam eruit.

Een uitstekende klantenservice

iXL Hosting heeft een uitstekende klantenservice. We krijgen zelfs een 9,9 voor onze diensten! Wij hebben experts voor je klaar zitten bij de klantenservice, die je snel verder kunnen helpen. Of je probleem nu heel complex is, of je een relatief simpele vraag hebt, neem gerust contact met ons op. Dat doen de grootste bedrijven ook.

Altijd bereikbaar!

Waar bedrijven ons om roemen, is het feit dat we altijd bereikbaar zijn. Daarmee bedoelen we niet: ‘Van maandag tot vrijdag, van negen tot vijf’, maar echt altijd bereikbaar. Ook ‘s avonds en in het weekend. En als je een zogenaamde SLA hebt, kun je ons ook 24/7 voor noodhulp inschakelen.

Met iXL Hosting ben jij er zeker van dat je website echt altijd online is. We zijn op verschillende manieren te bereiken: via de support, door ons te e-mailen of gewoon door ouderwets te bellen.

SLA garantie

Bij iXL Hosting bieden we verschillende SLA-garanties. Misschien zegt de afkorting ‘SLA’ je nog niets: het staat voor ‘Service Level Agreement’. Wat is dat precies? Dit is een document met afspraken tussen iXL Hosting en jou. Daarin staan afspraken over de beschikbaarheid en de ondersteuning van een product of dienst. Op die manier ben je er zeker van dat je onze producten en diensten echt kunt gebruiken.

In de overeenkomst staat bijvoorbeeld dat onze servers voor 99,99% van de tijd online zijn. Je vindt ook in de SLA dat we extra backups maken en dat we beschikbaar zijn voor noodhulp. Met een SLA mag je ons altijd inschakelen.

Interesse in onze diensten en service? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  • Deel dit bericht