16 januari 2018

Nieuwe iXL’ers Joost & Mark

Welkom, Joost!

Sinds september maakt Joost deel uit van het iXL team en heeft hij de vacature ‘Support medewerker’ vervuld. Omdat hij veel contact zal hebben met onze relaties, hierbij een korte kennismaking met onze nieuwe aanwinst!

Wie ben je?
Ik ben Joost Houtbeckers, 22 jaar, woonachtig in Arnhem en sinds 18 september werkzaam bij iXL.

Vertel eens wat over je job bij iXL
Tickets beantwoorden, server issues oplossen, domeinen verhuizen, email problemen verhelpen, ik zal er veel mee te maken krijgen. Ik ben net afgestudeerd bij de opleiding Applicatie Ontwikkeling maar heb er toch voor gekozen om deze richting in te gaan gezien mijn passie voor Linux en het helpen van mensen.

Met al wat Linux-en een steeds breder wordende hosting kennis op zak ga ik mijn collega’s ondersteunen bij de dagelijkse klanten support. Je zal mijn gezicht dus regelmatig onder tickets en emails zien staan en ook zou je mij zomaar eens aan de lijn kunnen krijgen als je ons belt.

Ik ben nog een junior op dit gebied en iXL spreekt mij aan omdat ik hier een een open en gezellige maar ook vooral leerzame omgeving aan de slag kan. Het werken met leuke collega’s is de punt op de i!

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik doe veel onderzoek naar online privacy en beveiliging. Ook vind ik het leuk om software te ontwikkelen en met servers bezig te zijn en ben ik een fanatieke linuxer. Naast technische dingen doe ik aan hardlopen en heb ik veel met muziek.

Welkom, Mark!

Aan het begin van 2018 is Mark gestart met het vervullen van de sales rol binnen iXL. Mark zal het voornaamste aanspreekpunt worden als het gaat om nieuwe aanvragen of omgevingen op maat.

Wie ben je?
Ik ben Mark Cijnssen, 35 jaar, samenwonend in Ede met Ellen en sinds 2 januari werkzaam bij iXL

Vertel eens wat over je job bij iXL
Als voornaamste aanspreekpunt voor sales zal je Mark snel treffen, met zijn opgewekte stem en positieve instelling verzorgt hij dat je een duidelijk en helder advies krijgt. Mark heeft al jaren ervaring in sales maar daarnaast weet hij zich ook staande te houden met de meer technische aspecten van IT. Hierdoor kan hij gemakkelijk sparren met een IT-beheerder maar ook de vertaalslag maken met management of directie. Afspraak is afspraak bij Mark en je kan hem hier dan ook altijd aan houden.

Wat doe je in je vrije tijd?
Als het weer goed is trek ik er in mijn vrije tijd graag op uit met camera in de hand. Daarnaast bezoek ik regelmatig een bioscoop voor een avond matinee, maar ook thuis op de bank wordt Netflix veelvuldig gekeken samen met mijn vriendin en Karel, onze kat. mooie reizen maken staat ook hoog op de verlanglijst! Eerstvolgende bestemming is Tenerife.

  • Deel dit bericht