26 februari 2019

Shoptrader over iXL: “Flexibele en Professionele oplossingen”

Shoptrader biedt webshophouders de mogelijkheid eenvoudig hun webwinkel te beheren via een zeer gebruiksvriendelijk platform. Een alles-in-1 systeem waar verschillende groeimogelijkheden elke webshopvorm kan bedienen.

Orderverwerking, catalogus (categorieën en artikelen), klantbeheer en natuurlijk webwinkel-styling zijn maar een paar opties welke ze aanbiedt aan zijn klanten.

Veel webwinkels beginnen klein echter groeien zodanig snel dat er vaak een uitgebreidere oplossing nodig is qua servercapaciteit. IXL voorziet het bedrijf hierin.

De mogelijkheid om klanten vanuit shared server omgevingen gemakkelijk en snel te kunnen migreren naar een eigen VPS of Dedicated server is een absoluut pluspunt t.o.v. de concurrentie. IXL biedt flexibele en professionele oplossingen voor Shoptrader en zijn klanten.

IXL en Shoptrader werken nauw samen waardoor er altijd een directe lijn beschikbaar is qua ondersteuning. Dit is voor de onderneming zeer belangrijk aangezien hun klanten ten alle tijden online zijn en dat ook graag willen blijven.

IXL voorziet deze klant van shared hosting, virtuele servers (VPS), dedicated servers, domeinregistratie, SSL certificaten en passend SLA.

Meer weten? Kijk op shoptrader.nl.

  • Deel dit bericht