Windows Cloud VPS

Snelle Windows Cloud VPS voor je websites en applicaties

Met Windows Cloud VPS van iXL bouw je eenvoudig je eigen snelle setup die kan bestaan uit één of meerdere Windows VPS’en. Eenvoudig te schalen en makkelijk te configureren.
Door de snelle onderliggende SSD storage, krachtigste CPU’s en stabiele KVM virtualisatie, maak je gebruik van het beste wat er te bieden is.

Ben je opzoek naar een managed Windows Cloud VPS? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op!

De allerbeste support van Nederland

Altijd bereikbaar

 • Klanttevredenheid 9,9
 • Deskundige klantenservice
 • Ook ‘s avonds en in het weekend (conform SLA)

Hulp nodig bij het configureren van je Windows VPSWij adviseren je graag!

Beste kwaliteit door A-klasse apparatuur van Dell, Intel en HP

Beste kwaliteit door A-klasse apparatuur van Dell, Intel en HPi

Super snelle Windows VPS door Intel SSD's en krachtigste XEON CPU's

Super snelle Windows VPS door Intel SSD's en krachtigste XEON CPU'si

Volledige toegang op ieder niveau van Windows

Volledige toegang op ieder niveau van Windowsi

Gratis snapshots van je Windows VPS inbegrepen

Gratis snapshots van je Windows VPS inbegrepeni

Klanten die gebruik maken van ons Cloud VPS platform

Doelbewust

 • Managed WordPress Dedicated servers
 • Managed WordPress Cloud servers
 • Premium SPAM filtering
Bekijk case

SalesWizard

 • Managed WordPress Dedicated servers
 • Managed WordPress Cloud servers
 • Premium SPAM filtering
Bekijk case

Geev vorm

 • Managed WordPress Cloud servers
 • Domeinnamen reselling
 • Reseller hosting
Bekijk case

Waarom Windows cloud VPS bij iXL?

Uniek: DDoS Filtering

Uniek: DDoS Filtering

Licht je Windows VPS onder vuur? Dan wordt je bij ons niet afgesloten en offline gehaald, maar wordt de DDoS aanval gefilterd en heb jij nergens last van!

Klanten houden van ons

Klanten houden van ons

Op basis van ruim 800 achtergelaten ervaringen op het wereld wijde web, mogen we concluderen dat klanten van ons houden en wij onze beloften waarmaken. Score? 99 uit 100!

Sneller (en groener) kan niet!

Sneller (en groener) kan niet!

Enterprise intel SSD storage, de nieuwste XEON CPU's, premium netwerk en snelle KVM virtualisatie maakt onze Cloud infrastructuur één van de snelste die er is.

Snelle persoonlijke support

Snelle en persoonlijke support die altijd net dat stapje verder gaat. 24/7 bereikbaar via E-mail, Telefoon en ticketsysteem!

Wat is een Windows VPS?

Een VPS is een virtuele machine welke op een fysieke server draait. Door deze flexibele virtualisatietechniek kan het maximale uit een server worden gehaald, doordat er meerdere VPS’en op een server geïnstalleerd kunnen worden.

Kan ik mijn VPS laten beheren?

Dat is zeker mogelijk! Wij beschikken over een ruime ervaring op het gebied van Linux servers voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het laten beheren van uw server gaat op basis van een SLA en support uren. Bij ieder SLA zit een aantal support uren die u elke maand kunt afnemen. Voor het overzicht van onze SLA’s zie het kopje ‘SLA’. Mocht hier geen gewenst SLA bij zitten? Of wenst u een veel specifiekere beheer van uw server? Neem dan contact met ons op.

Hoe snel is mijn VPS online?

Dit is afhankelijk van de gekozen betaalmethode en inrichting. Indien u met iDEAL betaalt, wordt de VPS direct na aanvraag opgeleverd bij basis configuraties. Voor VPS'en met een custom configuratie geldt een andere procedure waarbij we u vanzelfsprekend op de hoogte houden.

Zit ik vast aan een lang contract?

Tijdens uw bestelling kiest u een betaaltermijn, wat tevens de looptijd van uw abonnement is. U zit dus niet vast aan een langdurig contract.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een VPS is een eigen server die u geheel naar wens kunt (laten) inrichten. Tijdens de bestelprocedure kunt u een basis installatie kiezen, zoals een besturingssysteem en eventueel een controlpanel als DirectAdmin. Wilt u een custom installatie, kunt u het beste contact met onze support afdeling opnemen voor een passend pakket.

Kan ik een VPS testen?

Nee, echter op onze VPS’en bieden wij een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Wanneer u binnen 30 dagen niet tevreden bent over onze diensten, wordt het bedrag geretourneerd.

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunt u met de meest gebruikte betaalmethoden betalen. Wij maken gebruik van iDeal, bankoverschrijving, Paypal en online portemonnee. Automatische incasso kunt u na een eerste bestelling aanzetten in mijn.ixlhosting.nl