Applicatie Hosting

Met applicatie hosting verzorgen wij dagelijks het operationele beheer, updates en monitoring van de servers en middleware software (zoals de web- en databaseservers). Onze applicatie hosting oplossingen worden speciaal geoptimaliseerd voor een Content Management Systeem (bijvoorbeeld Drupal, Magento, WordPress etc.) of Framework (zoals Laraval, Symfony, Ruby on Rails). Mogelijkheden voor maatwerk lopen uiteen van het type webserver (Apache, Nginx), caching technieken (Varnish, Memcached, Redis, APC) tot specifieke PHP versies of modules. In samenspraak met de ontwikkelaar of het internet bureau worden deze specifiek afgestemd en geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat een snelle en betrouwbare hosting oplossing.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze applicatie hosting oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • Applicatie optimalisatie

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze hosting oplossingen afgestemd en applicatie specifiek geoptimaliseerd.

 • Altijd up-to-date

  Onze specialisten besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze applicatie hosting oplossingen.

 • Betrouwbare hosting

  Onze hosting oplossingen staan in datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

 • Git support

  Wij ondersteunen de volledige Git software suite voor versiebeheer/code-deployment en indien gewenst met gescheiden omgevingen in een OTAP-model.

Applicatie Hosting Oplossingen

SharedCloudDedicated
Geschikt voorStartende ondernemers met flexibele doorgroei mogelijkhedenOrganisaties die hoge eisen stellen aan flexibiliteit en beschikbaarheidOrganisaties die technisch of rechtmatig afhankelijk zijn van eigen servers
KenmerkenKostenefficiëntFlexibel en schaalbaarBetrouwbaar en krachtig
MogelijkhedenStandaard pakkettenMaatwerk configuratiesMaatwerk configuraties
Uptime garantieBest effortVanaf 99,5%Vanaf 99,5%
Support8×5 SLA24×7 SLA24×7 SLA
Meer informatieMeer informatieMeer informatie

Wij ondersteunen

Heb je een andere applicatie?

Alleen de meest populaire applicaties staan vermeld op onze website. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.