Nieuws berichten iXL Hosting

Overzicht gevonden artikelen

NIEUWS

Gewijzigde openingstijden 2018

Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en Koningsdag gelden er gewijzigde openingstijden bij iXL Hosting. Hieronder kun je zien op welke dagen wij gesloten zijn.

Door: Robert van Esseveld, op: 17-04-2018 Lees verder...

NIEUWS

2018, het jaar van de verhuizing?

Gaat iXL in 2018 verhuizen? Dat zou zomaar kunnen. We praten je graag bij over onze plannen voor het nieuwe jaar, maar kijken ook nog even achterom.

Door: Robert van Esseveld, op: 29-01-2018 Lees verder...

NIEUWS

Openingstijden rond de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden bij iXL Hosting. Hieronder kunt u zien op welke dagen wij gesloten zijn.

Door: Robert van Esseveld, op: 29-11-2017 Lees verder...

NIEUWS

Voor het derde jaar op rij FD Gazelle!

Voor het derde jaar op rij behoort iXL Hosting tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De beloning: een FD Gazellen Award.

Door: Robert van Esseveld, op: 26-10-2017 Lees verder...

NIEUWS

iXL rolt DNSSEC uit: nóg betere beveiliging voor .nl domeinen

Heb jij een domeinnaam met .nl geregistreerd bij iXL Hosting? Dan hebben wij recent voor jou ´onder de motorkap´ een belangrijke verbetering doorgevoerd. Wij hebben DNSSEC uitgerold en dat betekent dat jouw domeinnaam en website nóg beter zijn beveiligd.

Door: Robert van Esseveld, op: 11-07-2017 Lees verder...

NIEUWS

Nieuwe webmail - Appsuite

Bij iXL vinden we dat mailen zo makkelijk mogelijk moet zijn. Daarom hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de implementatie van een nieuwe webmail.

Door: Robert van Esseveld, op: 03-05-2017 Lees verder...

NIEUWS

Nieuw: Redis Addon in DirectAdmin

Sinds vorige week is onze Redis plugin gelanceerd. Je kunt deze plugin gebruiken via DirectAdmin. Met name WordPress, Joomla en Magento kunnen hier out of the box mee werken.

Door: Robert van Esseveld, op: 11-04-2017 Lees verder...

NIEUWS

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen in april, mei en juni

Door: Robert van Esseveld, op: 07-04-2017 Lees verder...

NIEUWS

SpamExperts - SPAM filtering

Het aantal SPAM-aanvallen is vorig jaar explosief gestegen. Het weren van spam is dan ook niet voor niets topprioriteit bij iXL Hosting.

Door: Dick Janzen, op: 03-04-2017 Lees verder...

NIEUWS

Versnel je shop met minimaal 200%

Met Varnish addon van iXL versnel je Magento met 200% - Zowel Magento 1.9 als Magento 2.0 kunnen hier mee werken!

Door: iXL Hosting, op: 11-01-2017 Lees verder...

NIEUWS

Openingstijden rond de donkere dagen

Tijdens de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden bij iXL Hosting. Hieronder kunt u zien op welke dagen wij gesloten zijn.

Door: Robert van Esseveld, op: 22-12-2016 Lees verder...

NIEUWS

Reserveer je .blog domeinnaam

Goed nieuws voor alle bloggers. Vanaf vandaag is het bij iXL Hosting mogelijk om je eigen .blog domeinnaam te registreren. Een mooie kans om je als blogger nóg meer te onderscheiden.

Door: Robert van Esseveld, op: 23-11-2016 Lees verder...

NIEUWS

Voor het tweede jaar op rij FD Gazelle!

´Supertof en een mooie bekroning´ - Voor het tweede jaar op rij behoort iXL Hosting tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De beloning: een FD Gazellen Award.

Door: Robert van Esseveld, op: 18-10-2016 Lees verder...

NIEUWS

Nieuw gezicht bij iXL: Ruben

Hij is 28 jaar, komt uit Bennekom en deed de afgelopen jaren ervaring op bij meerdere toonaangevende bedrijven. Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Ruben Felix, ´Lead 2e lijns support engineer'.

Door: Robert van Esseveld, op: 16-08-2016 Lees verder...

NIEUWS

Aangepaste openingstijden

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Koningsdag gelden er gewijzigde openingstijden bij iXL Hosting

Door: Robert van Esseveld, op: 24-03-2016 Lees verder...

NIEUWS

Let's Encrypt ondersteuning

Vanaf vandaag kunnen shared webhosting gebruikers eenvoudig een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt installeren. Binnen enkele klikken is deze actief en kan het direct in gebruik genomen worden.

Door: Patrick van Haren, op: 23-02-2016 Lees verder...

NIEUWS

Kritisch beveiligingslek in Joomla 3.x, upgraden vereist!

Gisteren heeft het JSST (Joomla Security Strike Team) een kritisch beveiligingslek gevonden.

Door: Robert van Esseveld, op: 16-12-2015 Lees verder...

NIEUWS

Openingstijden rond de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden bij iXL Hosting. Hieronder kunt u zien op welke dagen wij gesloten zijn.

Door: Robert van Esseveld, op: 09-12-2015 Lees verder...

NIEUWS

DirectAdmin back to default

Zoals je bij ons gewend was, zag DirectAdmin er anders uit dan bij een ander. Het werd ervaren als gebruiksvriendelijker en dat was nou precies het doel.

Door: Robert van Esseveld, op: 03-12-2015 Lees verder...

NIEUWS

iXL Hosting ontvangt FD Gazelle

iXL Hosting behoort tot de 100 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Hiermee behoren wij officieel tot de top 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Door: Robert van Esseveld, op: 18-11-2015 Lees verder...

NIEUWS

KPN stopt met SMTP relaydienst

KPN stopt per 9 november met het aanbieden van SMTP relaydiensten. Hierdoor kunnen KPN klanten problemen ervaren met uitgaande mail.

Door: Patrick van Haren, op: 12-11-2015 Lees verder...

NIEUWS

Nieuwe algemene voorwaarden

Zoals elk jaar hebben we onze juristen onze algemene voorwaarden laten herzien. De belangrijkste wijzigingen en aanvullingen zijn hier opgesomd.

Door: Robert van Esseveld, op: 28-10-2015 Lees verder...

NIEUWS

SLA; nieuwe responstijden

Vanaf vandaag gelden er nieuwe responstijden voor onze SLA’s. Ook al reageren wij altijd direct op storingen, vinden klanten het fijn om garanties te hebben. Dat is immers waar een SLA voor is.

Door: Robert van Esseveld, op: 06-10-2015 Lees verder...

NIEUWS

Wij zijn de beste in one-click-hosting!

C’T Magazine, een veel gelezen computer magazine met het laatste computernieuws, zeer uitgebreide tests en praktische artikelen, heeft 6 marktleidende one-click-hosters getest.

Door: Robert van Esseveld, op: 15-09-2015 Lees verder...

NIEUWS

Wijziging openingstijden

Onze telefoon zal vanaf vandaag een half uurtje eerder sluiten. Onze nieuwe openingstijden zijn vanaf vandaag iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Door: Robert, op: 05-08-2015 Lees verder...

NIEUWS

Nieuwe website live!

Na ruim een jaar hard werken, staat onze nieuwe website online. Met een tal van nieuwe functionaliteiten proberen we onze huidige en nieuwe klanten nog beter van dienst te zijn.

Door: Patrick van Haren, op: 03-08-2015 Lees verder...

NIEUWS

iXL Hosting is verhuisd!

Afgelopen week zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Galvanistraat nummer 117 in Ede. Dit kantoor geeft ons voldoende mogelijkheden om onze groei voort te zetten. Bent u in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een rondleiding in ons datacenter!

Door: Patrick van Haren, op: 03-08-2015 Lees verder...

NIEUWS

iXL wordt RIPE LIR

Door de groei van iXL hosting en daardoor de groei van afname van IP adressen zijn wij bezig met een lidmaatschap bij RIPE, waardoor we ons binnenkort ‘LIR’ mogen noemen. Wellicht onbekende begrippen voor je, welke we hieronder haarfijn aan je toelichten.

Door: Patrick, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Nieuw gezicht en een nieuw platform

Stilletjes achter de schermen is iXL hosting al een half jaar bezig met een nieuw platform, dat de huidige website en het intranet doet vervangen voor een centrale omgeving. Dit is nodig om de groei van iXL te kunnen bijbenen. Zodra een bedrijf groeit wordt het steeds belangrijker om zoveel mogelijk te automatiseren en tevens een steeds betere analyse te kunnen opstellen. Aan de hand hiervan kunnen wij onze eigen dienstverlening verder optimaliseren. Door een nieuw platform te realiseren kunnen wij in de toekomst alle (nieuwe) systemen direct aan ons platform koppelen, dat uiteindelijk resulteert in een betere belevenis van onze dienstverlening.

Door: Jasper, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Vernieuwde infrastructuur. Hoe, wat en waar!

Zoals u waarschijnlijk in ons nieuwsbericht gelezen zult hebben, gaat iXL hosting migreren naar een compleet vernieuwde infrastructuur.

Door: Robert, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Binnenkort kun je niet meer om ons heen!

Al een geruime tijd wordt achter de schermen gewerkt aan een vernieuwde website voor iXL. Begin 2011 hebben we onze huidige website gelanceerd. Door de opgedane ervaring van afgelopen jaren zijn wij in staat de huidige versie te verbeteren op persoonlijkheid, gebruiksgemak en uitstraling. Regelmatig kregen wij tips en verbeterpunten van onze klanten te horen die wij in ons nieuwe ontwerp verwerken.

Door: Robert, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Onze nieuwe Linux engineer!

Wellicht heb je al een antwoord per mail van hem ontvangen; Vincent van Gelder, onze nieuwe (senior) Linux engineer. Vincent versterkt sinds 2 februari ons team dat inmiddels is uitgegroeid tot 5 vaste werknemers, 1 parttimer en 2 stagiaires.

Door: Vincent, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Het verschil tussen PHP 5.2 en 5.3Door: Robert, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Magento en iXL

Magento is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider van opensource e-commerce pakketten. Het biedt volledige controle over het design, inhoud en functionaliteit van een webshop.

Door: Robert, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Major PHP upgrade

Binnen enkele weken zal een major PHP upgrade op ons gehele shared platform worden doorgevoerd. Sinds april 2013 draaien al onze servers op PHP 5.3, met uitzondering van de servers die na omstreeks september 2013 zijn geïnstalleerd. De gangbaarheid en compatibiliteit van PHP 5.4 wordt dermate beter waardoor een major upgrade grote voordelen biedt. Alles wat je moet weten voor deze upgrade, vindt je in deze blog.

Door: Patrick, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Analyse & uitleg DDoS attacks

De afgelopen maanden zijn we regelmatig onder vuur genomen door DDoS aanvallen. Daarnaast hebben we met regelmaat last ondervonden van DDoS aanvallen op hetzelfde netwerk richting anderen. Omdat we vaak zien en horen dat er onduidelijkheid is over de definitie en gevolgen van een DDoS besloten we hier een blog over te schrijven.

Door: Patrick, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

FAQ’s en meer bij iXL

De afgelopen periode kwamen er bij onze helpdesk meer calls dan ooit. Door snelle veranderingen in vraag en aanbod omtrent de nieuwste en modernste technieken verandert de informatiebehoefte van onze klanten. En natuurlijk proberen wij daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Door: Robert, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

BTW verhoging naar 21%

Zoals je weet is het huidige BTW percentage 19%. Per 1 oktober 2012 zal dit verhoogt worden naar 21%. Middels deze blog willen we je hier graag meer informatie over geven.

Door: Robert, op: 08-04-2015 Lees verder...

NIEUWS

Migratie naar datacenter BIT-2C

Omdat wij het verbeteren van stabiliteit, kwaliteit en uptime het belangrijkste vinden van onze dienstverlening, zijn wij hier continu naar op zoek. In de nacht van 22 op 23 februari zullen wij daarom al onze apparatuur in Evoswitch migreren naar het BIT-2C datacenter in Ede.

Door: Robert, op: 08-04-2014 Lees verder...

NIEUWS

iXL goes blogging!

Vanaf vandaag gaat iXL bloggen. Dit gaan we doen om onder andere de interactie met onze klanten nog verder te verbeteren. De blogs zullen gaan over technische zaken en bijvoorbeeld uitleg van bepaalde diensten maar ook krijg je via deze blog een kijkje in de iXL-keuken.

Door: Robert2, op: 03-02-2012 Lees verder...